Paylaşımlarınız için teşekkür ederim
siz ne yaptınız hocam bi karar vara bildinizmi ? ayrıca kurşun arkası avı için ayırdığınız bütçe nedir ?
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim
siz ne yaptınız hocam bi karar vara bildinizmi ? ayrıca kurşun arkası avı için ayırdığınız bütçe nedir ?
o arkadaş benim saolsun @(link) çok yardımcı oldu willy çok yeni bir kamış belki iyidir fakat elimde kalması riskini almak istemedim , ilk 3 parçalı deneyimim olacağı için alışamazsam satabileceğim bir ürün olsun istedim. Salina da karar kıldım değerli yorumlar için teşekkür ederim.konunun başındada belirttiğim gibi forumdan bir arkadaşa yardım edebilme maksatlı açmıştım ben konuyu. özelden yazışıyorduk. fikir alışverişi yapıyorduk. fakat arkadaşın yazmış olduğu wılly marka kamış hakkında hiç bir fikrim yoktu. kaldıki düşündüğü kamış ikinci eldi. ayrıca benim kurşun arkası ile ilgili fazla bir tecrübem yok. gelen yorumların tümünü kendiside gördü.
yorumlara ve bütçesine uygun bir karar vermiştir.
Umarım geçen gün almışsındıro arkadaş benim saolsun @(link) çok yardımcı oldu willy çok yeni bir kamış belki iyidir fakat elimde kalması riskini almak istemedim , ilk 3 parçalı deneyimim olacağı için alışamazsam satabileceğim bir ürün olsun istedim. Salina da karar kıldım değerli yorumlar için teşekkür ederim.
Kampanyayı bitirmemiş insaflı bir bayiden buldum, verdiğiniz linktekini düşünürken kaçırdım, yarın teslim alacağım kısmetseUmarım geçen gün almışsındır
Fiyatta düzeltmeyi yapmışlar 😉
o arkadaş benim saolsun @(link) çok yardımcı oldu willy çok yeni bir kamış belki iyidir fakat elimde kalması riskini almak istemedim , ilk 3 parçalı deneyimim olacağı için alışamazsam satabileceğim bir ürün olsun istedim. Salina da karar kıldım değerli yorumlar için teşekkür ederim.
Kampanyayı bitirmemiş insaflı bir bayiden buldum, verdiğiniz linktekini düşünürken kaçırdım, yarın teslim alacağım kısmetse
Sizin gibi yardımsever hobidaşlar olmasa balık tutan insanların, ilk kez set alıp meraya gittiğimde biri benim yerime düğüm attı, biri atış yapmayı gösterdi güzel bir hobi olduğunu o gün anladım.her ne kadar bazı arkadaşlar eleştirsede - bu forum içinde ve dışında - birbirimizi tanımadan - ama oralarda bir yerde varolduğunuzu bilerek - fikir alışverişi yapmak birbirimize yardımcı olmak her zaman insan olarak bizlerin en öncelikli görevi ve vazifesidir. bilmediğimiz bir çok şeyi üstadlarına bir bilene sorarak kendimizi geliştirebiliyoruz burada. arada sırada dozunu biraz kaçırıyor olabiliriz. affola.
size de yeni kamışınız hayırlı olsun umarım yeni bir efsanenin başlangıcı olur..Hayırlı uğurlu olsun
Sevindim uygun fiyata alabilmenize
😉
Gönlünüzce avlarınız olsun
Hayırlı olsun bol avlar gerçekleştirmeniz dileğiyle. size okuma salinayla ilgili bir tavsiye genelde salina ile ilgili en sık yaşanan problem ilk kullanımda montaj sonrası parçaları ayırmak zor oluyor. bilginiz olsun.