Wily Bosphorus 420 Cm Kamış - Kurşun Arkası Için ??

Her seferinde mi?

hocam putra nedir ya 🙂 pudraya felan gerek yok kaydırmazlar var hani şu kanepe altlarına yada masalara konulandan onlardan al av sonu onunla sök kamışı.

bu ürün

45cm-x-90cm-4-adet-hali-kaydirmaz-masa-raf-ortusu-dolap-cekmece-kaydirmaz-334408-saklama-kab-ve-dzenleyiciler-3483-21-B.jpg

Her balık dönüşü kamışı ama öyle ama böyle temizleriz. Gerek metal kısımlarda oksitlenmeyi önlemek gerekse balık kokusunun vb kamıstan temizlemek için yaparız bunu.
İsterseniz vazelin ile isterseniz vd4 vb bir malzeme ile yanlızca kamışın birleşme yerlerini silmeniz yeterli. Pudralama olayını hiç kullanmadım bilmiyorum. Doğrudur.

Her balık dönüşü kamışı ama öyle ama böyle temizleriz. Gerek metal kısımlarda oksitlenmeyi önlemek gerekse balık kokusunun vb kamıstan temizlemek için yaparız bunu.
İsterseniz vazelin ile isterseniz vd4 vb bir malzeme ile yanlızca kamışın birleşme yerlerini silmeniz yeterli. Pudralama olayını hiç kullanmadım bilmiyorum. Doğrudur.

wd4 olmaz hocam ne ek yerlerine nede yüzüklere wd40 sıkılmaz aman diyim çünki wd40 yangına körükle gider sıkışan kamışa sıkıldığında dahada sıkıştırır wd40 onun yerine buz tedavisi yapın tıpa kısmını sokun havası açılsın güzelce buz uygulayın bi süre bekletin sonrasında açılır bu dediğim teleskopik kamış için geçerli yüzüklerede wd40 sıkmayın aman diyim her avdan sonra tatlı su ile yıkayın sonrasında kuru bezle silin bu kadar 3 parça kamışlar içinde kaydırmaz taşıyın yanınızda

hocam putra nedir ya 🙂 pudraya felan gerek yok kaydırmazlar var hani şu kanepe altlarına yada masalara konulandan onlardan al av sonu onunla sök kamışı.

bu ürün

45cm-x-90cm-4-adet-hali-kaydirmaz-masa-raf-ortusu-dolap-cekmece-kaydirmaz-334408-saklama-kab-ve-dzenleyiciler-3483-21-B.jpg
Bi kere dene ne olduğunu anlicaksin kaydirmaz vs başka bişeyle uğraşmaya gerek yok yok girmedi yok çıkmadı felan gayet basit bi çözüm

Geldimi kamış. Siftah yapabildinizmi kamışla.( balık alma maksatlı sormadım kullandınızmı kamışı - deneyimleriniz nasıl ) 🙂
Kamışı beğendim ama malum boğazın durumu dün su çok bulanıktı o yüzden boğaza gitmedim ilk fırsatta izlenimlerim bu başlığa yazarım gerçi başlık wily sonuç salina oldu' 🙂

Kamışı beğendim ama malum boğazın durumu dün su çok bulanıktı o yüzden boğaza gitmedim ilk fırsatta izlenimlerim bu başlığa yazarım gerçi başlık wily sonuç salina oldu' 🙂

Bana göre ( willy kasıtlı ) iyi oldu.
Sonuçta salina boğazda kendini kanıtlamış bir kamış. İnşallah elinizde çabuk alışır.
Takipteyiz.

Ben de yeni kamışı yorumlayayım
Mitchell Avocet power back 4,23 100-250
Deneme fırsatım oldu cumartesi günü
Nasibimizi az da olsa aldık şükür.

Kamış fotoğraflarını atmıştım şık bir kamış salina gibi kalın değil sap kısmı az daha uzun ve hoşuma gitti.
Daha önce söylemiştim atışım o kadar iyi değil ama yeterli mesafelere ulaştırıyorum ( salina da aynı vega da da aynı mesafe )
Biraz atış çalışmam lazım galiba 😀😀😀 yada tekniği geliştirmem lazım alışkanlıklar kolay değişmiyor 😉

Uç kısmı diğer kullandığım kamışlara göre atış esnasında esnek .
Tıpkı teleskobik kamış gibi esniyor şoku örgü misinadan yapmıştım mono misinadan yapmaya karar verdim çünkü esneklik sayesinde daha iyi atış yapabileceğimi düşünüyorum .
Atış ta esnek olmasına rağmen çekişte ise o kadar esnemiyor. Sert uçlu kamış gibi, ufak birşeyde lastik gibi bükülmüyor hoşuma gitti açık söylemek gerekirse ve kullanacağımı düşünüyorum. Çok sert olmayan atışta uçtan esneyen ama çekimde rahatlıkla aksiyon verilebilecek yapıda bir kamış.

100-250 gram atar aralığı mevcut.
150-185 ve deneme için 200 gram attım ilk günden fazla kasıp ta sıkıntı çıkmasın istedim 🙂
benim işimi görür rahatlıkla birtek atıştaki esneklik konusunda çalışmam lazım gibi gözüküyor
Şık bir kamış.
İş görür

Aynı zamanda dün üsküdara indim geçen sene teleskobiği gelen Okuma Ceymar 4,30 3 parça kamışı gördüm
Biraz inceledim salinanın bir yada iki üstü bir kamış yapmışlar.
Sertlik yapı aynı biraz daha kibar diyebilirim kullanılan fuji ( makine yatağı ve halkalar sanırım ) ürünün artısı olmuş.
Fiyat ikisi arasında 150-200 tl fark var
alternatif olur gibime geliyor 😉

(link)

ilgilenen arkadaşlara bilgi amaçlıdır

saygılar

Ben de yeni kamışı yorumlayayım
Mitchell Avocet power back 4,23 100-250
Deneme fırsatım oldu cumartesi günü
Nasibimizi az da olsa aldık şükür.

Kamış fotoğraflarını atmıştım şık bir kamış salina gibi kalın değil sap kısmı az daha uzun ve hoşuma gitti.
Daha önce söylemiştim atışım o kadar iyi değil ama yeterli mesafelere ulaştırıyorum ( salina da aynı vega da da aynı mesafe )
Biraz atış çalışmam lazım galiba 😀😀😀 yada tekniği geliştirmem lazım alışkanlıklar kolay değişmiyor 😉

Uç kısmı diğer kullandığım kamışlara göre atış esnasında esnek .
Tıpkı teleskobik kamış gibi esniyor şoku örgü misinadan yapmıştım mono misinadan yapmaya karar verdim çünkü esneklik sayesinde daha iyi atış yapabileceğimi düşünüyorum .
Atış ta esnek olmasına rağmen çekişte ise o kadar esnemiyor. Sert uçlu kamış gibi, ufak birşeyde lastik gibi bükülmüyor hoşuma gitti açık söylemek gerekirse ve kullanacağımı düşünüyorum. Çok sert olmayan atışta uçtan esneyen ama çekimde rahatlıkla aksiyon verilebilecek yapıda bir kamış.

100-250 gram atar aralığı mevcut.
150-185 ve deneme için 200 gram attım ilk günden fazla kasıp ta sıkıntı çıkmasın istedim 🙂
benim işimi görür rahatlıkla birtek atıştaki esneklik konusunda çalışmam lazım gibi gözüküyor
Şık bir kamış.
İş görür

Aynı zamanda dün üsküdara indim geçen sene teleskobiği gelen Okuma Ceymar 4,30 3 parça kamışı gördüm
Biraz inceledim salinanın bir yada iki üstü bir kamış yapmışlar.
Sertlik yapı aynı biraz daha kibar diyebilirim kullanılan fuji ( makine yatağı ve halkalar sanırım ) ürünün artısı olmuş.
Fiyat ikisi arasında 150-200 tl fark var
alternatif olur gibime geliyor 😉

(link)

ilgilenen arkadaşlara bilgi amaçlıdır

saygılar

öncelikle yeni kamışınız hayırlı olsun. gerçekten şık ve güzel bir kamış.
dikkat ettiğim sizin kamıştada uçtaki hariç toplamda 7 adet yüzük var. ben lineaeffe fury parçalı kamışı aldığımda kamışta uçtaki hariç toplamda 8 adet yüzük olmasının dezavantaj olduğu atış ve erimi düşürdüğü yazılmıştı ( yorumlarda )
salina 3 parça kamıştada aynı şekilde 7 adet yüzük var. hatta okuma trio rex 3 parçadada. veya kodos ım7 kamıştada. 4,20 - 200 - 250 gram parçalı kamışların esneme ve tekrar kendini toplayabilmesi için gerekli olan halka sayısı üç aşşağı beş yukarı sanırım 7 - 8.
ama linkini attığınız ceymara bakarsanız halka sayısını 5 e düşürmüşler. okuma makaria yellow kamışta olduğu gibi. lineaeffe kamışlar üç parçalıda 6-7-8 yüzükte devam ederken okuma yüzük sayısını bazı kamışlarında ( parçalı ) düşük tutuyor.
siz nasıl değerlendiriyorsunuz elinizdeki kamışı. erim konusunda sizce fark yaratacakmı. yarattımı.

Son düzenleme:
Back