Wily Bosphorus 420 Cm Kamış - Kurşun Arkası Için ??

Parçalı kamışlarda en çok yaşanan sıkıntı bu sanırım. Bana kamışı kullanmadan önce - takıp sökmeden - wd40 veya vazelin ile iyice silmemi söylemişlerdi. Hala da balığa gitmeden önce mutlaka silerim. Hiç bir sorun yaşamadım.
biz arkadaşa salina lamıştık beraber ava gittik sonra ben erken ayrıldım. eleman kamışı sökememiş kuleliden cengize kadar kamış o şekilde gitmiş 🙂

Benim kamış ilk aldiğimda biraz zor cikiuodu idare ettim ole 6,7 ay kullanmadım baktım hiç girmiyo ac girsede çıkmıyo neredeyse zimparalayacaktim sonra bi abim dedi pudra sür 2 kere sürdüm simdi ne takarken ne çıkarırken hic bir problem yok

Bende bi fikir vereyim, 3 parça kamışlarla kurşun arkasında genelde ağır kurşunlarla çalıştığımız için parçaların iyi oturması mühim. Dolayısıyla parçalar o güçle beraber iyice kaynayabiliyo birbirine. Ben yanımda halıların altında filan kullandığımız kaydirmazlardan taşıyorum. Onu bez büyüklüğünde iki parça halinde kestim. Kamışi sökerken iki yandan onlarla tutup ufaktan çevirme hareketleriyle çok rahat açıyorum.

Back