Xorus Patchinko sahteler hakkında ..

b66bcpatchinkoyellow.jpg

patchinko.jpg

Yukardaki Sırtı sarı olan ve aşagıdaki resimde düz beyaz olandan istiyorum 2 şer tane..

Gerçekten takıldım ben bunlara..

Ağırlığıda tercihen 25 gr olanından istiyorum..
sanırım patchinko ve patchinko II diye 2 ve hatta çok daha agırlarıda var..
Üstat sen bunları bulduğun siteyi paylaşır mısın? Ben bu işi biraz detaylandırayım epey yorum var bu ürünle ilgili En iyi 3 sahteden biri olarak gösteriliyor

Bence de 25 gr daha iyi olur diye düşünüyorum Fatih, bozuk havalarda daha iyi atış sağlanır. Barış'ta araştırıyor, bende yarın bir araştırayım 🙂

Barıştanda sendende çok güzel bir ışık aldım abi..
Hadi sen yaparsın bana bi güzellik..
Çok istiyorum bu sahteleri 😀

Üstat sen bunları bulduğun siteyi paylaşır mısın? Ben bu işi biraz detaylandırayım epey yorum var bu ürünle ilgili En iyi 3 sahteden biri olarak gösteriliyor

Dostum goggle görsellerden buldum Birçok yabancı sitedede sıklıkla üzerine yorumlar yapılmış çok methedilen bir sahte..
Karınca gövde enteresan atış mesafesi artıları çok..
girdiğim sitede bizim forum gibi bir yer lisanımın yettiğince yorumlardan anladıgım En İyi Sahte oldugu kesin gibi ifadeler..
Neden bizim memlekete gelmez bunu da anlamıyorum..

Dostum goggle görsellerden buldum Birçok yabancı sitedede sıklıkla üzerine yorumlar yapılmış çok methedilen bir sahte..
Karınca gövde enteresan atış mesafesi artıları çok..
girdiğim sitede bizim forum gibi bir yer lisanımın yettiğince yorumlardan anladıgım En İyi Sahte oldugu kesin gibi ifadeler..
Neden bizim memlekete gelmez bunu da anlamıyorum..
O kısmı kolay hocam sen kafaya takma yalnız sadece ingiltere'de var o da sorun değil ben getirtirim için rahat olsun 8 tane getirtiriz 4 4 paylaşırız. Tabi Sayın Adminden daha farklı bir sürpriz çıkmazsa 😀

O kısmı kolay hocam sen kafaya takma yalnız sadece ingiltere'de var o da sorun değil ben getirtirim için rahat olsun 8 tane getirtiriz 4 4 paylaşırız. Tabi Sayın Adminden daha farklı bir sürpriz çıkmazsa 😀
Sizlerde araştırın burada değerlendirelim. 🙂

Modelleri bir teyit edelim

1. modelimiz gözleri kanlanmış albino

(link)

2. Modelimiz limon sarılığına yakalanmış gariban gümüş (Açılan ekranda Phospo yazan)

(link)

Fatih bunları bir kontrol etsene doğru renkler değilmi hata olmasın resimden bakıp seçiyoruz. Bu arada ben bu sahteyle ilgili yazılanları derleyeyim yarın yorumlarını yazarım

Modelleri bir teyit edelim

1. modelimiz gözleri kanlanmış albino

(link)

2. Modelimiz limon sarılığına yakalanmış gariban gümüş (Açılan ekranda Phospo yazan)

(link)

Fatih bunları bir kontrol etsene doğru renkler değilmi hata olmasın resimden bakıp seçiyoruz. Bu arada ben bu sahteyle ilgili yazılanları derleyeyim yarın yorumlarını yazarım

1. sahte tamamdır.. Nacre tek geçerim..
Ama 2. olmadı Barış o değil benim istediğim sırtı sarımsı yeşilimsi fosforumsu böyle..
diğer yerleri düz beyaz.. üstteki yazımda resmi olan işte 1. resim yani..
4 4 ben varım paylaşmaya..
Çok fena gözüm oynadı bu icatlara 🙂
derlemeni merakla bekliyorum kardeşim.. sağolasın..

fatih abı..sen ıstedıgın rengı kodu söyle bana gerısı kolay 5 -8 gun arası sende 🙂

Merhabalar

Spesifik olarak birşey yazmamışlar bir forum'a üye olmaya çalıştım ancak üyelik aktivasyonu bekliyorum orada görsel içerik ve detaylar var ancak diğer sitelerde paylaşılan bilgiler her sahtenin satışı için anlatılanlardan pek de farklı değil. Kısa özet aşağıdaki gibi umarım faydalı olur.

Kayalık , orta derinlikte sığ sularda avlanmak istiyorsanız cazibesinden kaçamayacağınız bir ürün olarak hemen hemen tüm ingiliz sitelerinde çok iyi yorum almış ve en iyi sahte olarak görülen bir ürün.

Atış sırasında bir mermi gibi hareket ettiğini ve normal sahtelerle mukayese edildiğinde (ki arkadaşların normal sahte olarak bahsettikleri daiwa ayarında sahteler) mesafe farkının ciddi olduğu söyleniyor. Rüzgarlı havalarda özel dizaynı sayesinde atışlarda mesafe kaybının önüne geçiyor ve karınca şeklindeki yapısı iğnelerin sahteye zarar vermesinin ve misinaya takılmasının önüne geçiyor. Bu özellikker ürünü diğer sahtelerden ayıran önemli bir özellik. Bu sahte ile oldukça büyük bir alanı tarayabiliyorsunuz Yo-Zuri Mag Popper'ın modern bir versiyonu olarak da gösteriliyor

Back