Xorus Patchinko sahteler hakkında ..

fatih abı..sen ıstedıgın rengı kodu söyle bana gerısı kolay 5 -8 gun arası sende 🙂

Dur bee gözlerim dolacak şimdi 😀
Kardeşim benim.. sağolasın bikaç güne sonuçlandıracaz bu sahte mevzusunu .. Görüşmem gereken bikaç arkadaş var..

Ama gercekten harika bişey bu..
Suüstü sahteyle avlananlar için bence süper..

Merhabalar

Spesifik olarak birşey yazmamışlar bir forum'a üye olmaya çalıştım ancak üyelik aktivasyonu bekliyorum orada görsel içerik ve detaylar var ancak diğer sitelerde paylaşılan bilgiler her sahtenin satışı için anlatılanlardan pek de farklı değil. Kısa özet aşağıdaki gibi umarım faydalı olur.

Kayalık , orta derinlikte sığ sularda avlanmak istiyorsanız cazibesinden kaçamayacağınız bir ürün olarak hemen hemen tüm ingiliz sitelerinde çok iyi yorum almış ve en iyi sahte olarak görülen bir ürün.

Atış sırasında bir mermi gibi hareket ettiğini ve normal sahtelerle mukayese edildiğinde (ki arkadaşların normal sahte olarak bahsettikleri daiwa ayarında sahteler) mesafe farkının ciddi olduğu söyleniyor. Rüzgarlı havalarda özel dizaynı sayesinde atışlarda mesafe kaybının önüne geçiyor ve karınca şeklindeki yapısı iğnelerin sahteye zarar vermesinin ve misinaya takılmasının önüne geçiyor. Bu özellikker ürünü diğer sahtelerden ayıran önemli bir özellik. Bu sahte ile oldukça büyük bir alanı tarayabiliyorsunuz Yo-Zuri Mag Popper'ın modern bir versiyonu olarak da gösteriliyor

Atışlardaki kıyaslamayı daiwa gibi sahtelerle yapıyor ve açık ara bu önde görülüyorsa mükemmel..

Çok teşekkürler güzel yardımın için Barış..

Fatih abi türkiye de satan bi yer var ama şuan ellerinde gözükmüyor.Ama arayıp iletişime geçersen belki tedarik edilebilir.

(link)

Fatih abi türkiye de satan bi yer var ama şuan ellerinde gözükmüyor.Ama arayıp iletişime geçersen belki tedarik edilebilir.

(link)

hımmm Cevat abi getirtecek yakında demekki ama bana pahalı geldi ne yalan söyliyeyim..
Belki indirim falan yapar biraz..
Görüşelim kendisiyle bir bakalım..
Teşekkürler..

Fatih benim yarın üsküdar tarafında işim var. Berkay'ın attığı sitenin dükkanına uğrarım sana da haber veririm fiyatlar 15 TL /adet pahalı ama yüzyüze bir bakalım ne diyecekler çok fark varsa yurtdışından isteriz ama gümrük tehlikesi doğar mı ne kadar sürede elimize ulaşır diye yazdım ebay'deki vatandaşa cevap gelsin bakalım ondan da

Fatih benim yarın üsküdar tarafında işim var. Berkay'ın attığı sitenin dükkanına uğrarım sana da haber veririm fiyatlar 15 TL /adet pahalı ama yüzyüze bir bakalım ne diyecekler çok fark varsa yurtdışından isteriz ama gümrük tehlikesi doğar mı ne kadar sürede elimize ulaşır diye yazdım ebay'deki vatandaşa cevap gelsin bakalım ondan da

tamam kardeşim..
Cevat abide yoktur sanırım ama bakalım belki farklı bişeylerde çıkabilir..
Telefonum sende burdanda haberdar edersin..

Değerli arkadaşlar, adım geçmiş, cevap hakkı doğmuş 😀
Evet, Xorus markasının Türkiye yetkili ithalatçısıyım. Bu kandırıcılar hakkında 2 sene evvel araştırma ve deneme yapıp kendi platformumda paylaşmıştım, geçen aylarda az miktarlarda getirip levrekçi dostlarımızın kullanımına sunduk, gelen olumlu sonuçlar üzerine yüksek talep aldık ve resmi temsilcilik anlaşmasını yaptık. Siz biraz geç keşfetmişsiniz Patchinko'ları 😉😀

Yılbaşından sonra ocak 2. hafta gibi stoklarımızda geniş yelpazesini bulabilirsiniz.

Yanlız bu marka değil, Tackle House, Duo, Mega Bass, Sidewinder, Decoy, Tenryu markalarının da yetkili temsilcisi olduk. Ürünlerin hepsi birlikte geliyor. Aslında iyi giden levrek sezonunda erken elimde olmasını arzu ettim ancak noel tatili nedeni ile gecikmeli geliyor.

Fiyatlarına gelince, elbette siz dostlarımıza indirimlerimiz her zaman mevcut. Lakin ben Türkiye Cumhuriyeti devletine vergi ödüyorum, bavul ticareti yapmıyorum 🙂

Değerli arkadaşlar, adım geçmiş, cevap hakkı doğmuş 😀
Evet, Xorus markasının Türkiye yetkili ithalatçısıyım. Bu kandırıcılar hakkında 2 sene evvel araştırma ve deneme yapıp kendi platformumda paylaşmıştım, geçen aylarda az miktarlarda getirip levrekçi dostlarımızın kullanımına sunduk, gelen olumlu sonuçlar üzerine yüksek talep aldık ve resmi temsilcilik anlaşmasını yaptık. Siz biraz geç keşfetmişsiniz Patchinko'ları 😉😀

Yılbaşından sonra ocak 2. hafta gibi stoklarımızda geniş yelpazesini bulabilirsiniz.

Yanlız bu marka değil, Tackle House, Duo, Mega Bass, Sidewinder, Decoy, Tenryu markalarının da yetkili temsilcisi olduk. Ürünlerin hepsi birlikte geliyor. Aslında iyi giden levrek sezonunda erken elimde olmasını arzu ettim ancak noel tatili nedeni ile gecikmeli geliyor.

Fiyatlarına gelince, elbette siz dostlarımıza indirimlerimiz her zaman mevcut. Lakin ben Türkiye Cumhuriyeti devletine vergi ödüyorum, bavul ticareti yapmıyorum 🙂
Cevat abi selamlar

Dün gecem bu ürünü aramakla geçti vallahi (Fatih bırakmadı peşimi 😀) yeni ürünlerde fiyatta bir artış olacak mı?

Teşekkürler

3 ayrı boy ve ağırlıkta bu sahteler.27 gr 14 mm ,11 gr 10 mm ve 16 gr 125mm.Yabancı forumlarda yapılan yorumlar gerçekten dikkat çekici.Mühim olan doğru renk seçimini yapabilmek..

Back