Xorus Patchinko sahteler hakkında ..

Merhaba arkadaşlar;
Patchinko nacre 27 gr. modelini bir süredir kullanıyorum çok değerli bir abim aracılığıyla dışarıdan getirdiğim bu kandırıcıyı elinize aldığınızda bunada balık atlarmı acaba diye düşünebilirsiniz kaba bir görüntüsü var fakat aksiyon mükemmel suda gelirken yarı belinden baş tarafına doğru kendini suya bir vuruşu var müthiş balık varsa af yok sahtelerimden biri wtd mükemmel levreği bir sahteye saldırırken hiç bu kadar hırslı ve predatör görmemiştim erimi harika sert rüzgarlarda bile ağırlığı ve aerodinamik yapısı sayesinde istediğiniz mesafeye ulaşabiliyor hiç düşünmeyin ve edinin birer ikişer sevgili cevat abiye yılbaşından sonra gelecek (Ergin balıkçılık) sevgiler.

Biraz aykırı görüş bildirecem ama kimse muhalefet yada kafa tutmak olarak algılamasın.... sadece nacizane görüşüm....

Saygıdeğer arkadaşlarım; bizler balık avlayalım derken evimizi malzeme deposuna çeviriyoruz... Yeni malzeme almayın demiyorum ama ticari mantıkla yapılan reklamların bizi ve çevremizdeki diğer balıkçı arkadaşları kandırdığını unutmayalım...

sözün özü; 1) AVLAKTA BALIK VARSA,
2)BALIK İSTEKLİYSE,
3) MALZEMEYE DOĞRU AKSİYON VEREBİLİYORSAN,
4)DOĞRU RENK TERCİH ETTİNSE

"ADANA SAHTESİ" , PATCHİNKO YA 100 ÇEKER...

EN GÜZEL DİLEKLERİMLE....

Biraz aykırı görüş bildirecem ama kimse muhalefet yada kafa tutmak olarak algılamasın.... sadece nacizane görüşüm....

Saygıdeğer arkadaşlarım; bizler balık avlayalım derken evimizi malzeme deposuna çeviriyoruz... Yeni malzeme almayın demiyorum ama ticari mantıkla yapılan reklamların bizi ve çevremizdeki diğer balıkçı arkadaşları kandırdığını unutmayalım...

2)BALIK İSTEKLİYSE,

Katılıyorum bakınız
(link)

Beyler tespitlerinizde haklısınız üst düzey seviyelere gelinceye kadar bilgisizliğim ve acemiliğim sırasında bende deneme yanılma yöntemiyle birçok materyale gereksiz ücretler ödedim birçoğu gibi fakat yapılan hatalar sonucundaki tecrübeler gereksiz yapılan harcamaları kısıtlamayı öğretti bana bu işte kendini gerçekten ispatlamış ürünler kullanmaya başlayalı epey zaman oldu pahalı fakat uzun süre kullanım için ideal ürünler ve dediğiniz gibi balık varsa sonuca direk gidiyorsunuz. İşte forumlarda bunun için var zaten geçmişte ustalarımızın yaptığı hataları yapmamamız için ince eleyip sık dokumak güvenilir direk sonuca giden malzemeleri edinmek ancak bilgi paylaşımıyla olur. Balığın hangi havada ve hangi suda sizden ne isteyeceğide önemlidir. sevgiler..!!

Yanlış anlaşılmasın yerli malı düşmanı değilim hatta elimde izmir el yapımı polyester sahtelerim var ve favori yemlerimden patchinko nun 3/1 fiatına edindim amaç zaten avlanması zor olan bazı avların şansa bırakılmaması.

İngiltere'de bol bulunan bir sahte şayet tanıdığın varsa istediğin renk ve ağırlıkta göndersinler yoksa ebay'ın ingiltere şb. başvur 🙂

2)BALIK İSTEKLİYSE,

Levent Bey zaten sıraladığınız şartlar olduğu zaman çakmakla bile tutuyorum ben lüferi..
Ama mesele o değil elimde onlarca GES var bir o kadarda Adana sahtesi..
Lüferde çalışmadıklarını söyleyemem ama sadece görüntüde yetmiyor bir yerde..
Ayrıca burada bu kadar insan illaki iş yapan sahteyemleri alacak olsaydı herkesin takım çantasında sadece silikonlar olmaz mıydı sizce..?
ya da kimse sahte yemle falan uğraşmaz Adana dolaylarında yaptıkları gibi içi boncuklu şamandıranın arkasına 50 cm fc misina ve bi canlı teke yada karides bağlar onunla atçek yapardı..
Üzerine de yem tanımam bu söylediğimin..
Diyeceğim o ki bu zevk meselesi..
Kimseye illa alın katildir affetmez demiyoruz burada..
Çantamda bulunması bana keyif veriyor hepsi bu..
Buna ilaveten dikkatle incelerseniz bu sahteyi suyun hem içinde hemde dışında köpürterek geliyor..
Türkiyeye bunu yapabilen bir sahte geldide bizim haberimiz yoksa tamam onu alalım söyleyinde..
Hatta Adana yaptıysa 5 değil 10 çeksin patchinkoya..
varmısınız..?

Katılıyorum bakınız
(link)

Katılımınız güzel lakin benim istediğim bu sahtenin verdiği aksiyon..
Suyun hem içinde hemde dışında aksiyon, ver bu şekilde uzun atış imkanı (ki daiwadan daha uzağa atış) varsa buyrun oradan almaya ve beş tanede size hediye etmeye hazırım..
Popülist olmayalım çözüm istiyorum..
Varsa buyrun ben alıcıyım..

Back