Yalova'dan Selamlar

Hoş geldin Ahmet
Hiç bir fikrin yoksa su kenarında balık tutanları izleyerek başlamanı önerebilirim.
Forumda da bol miktarda bilgi bulunmakta.
Bir fikrin olana kadar para harcamanı tavsiye etmem.

Merhabalar. Gökçe barajında av yasak diye biliyorum. Nasıl gidiyorsunuz nereden giriyorsunuz 😀

Ortaburunda neler yakaladınız
bir adet küçük orta karışık bir turna aldım ağustos sonu vibrasyon jig ile yeşil renk onun dışında rapala denedim 2 3 at çek bıraktım ama israil sazanı kızılkanat vs olduğu söyleniyor

Ben Yalovada yaşayan 20 yaşında bir gencim çocukluğumdan beri balık hevesim bulunmaktaydı ama öğretecek kimsem yoktu bu zamana kadar okul o bu şu derken çok aklıma gelmedi hep babamın götürmesini umud ettim ama o durum hiçbir zaman gerçekleşmedi sebebini de bilmediğinden olduğunu söylüyordu ben de en azından kendim öğrenip ileride çocuğumu bu güzel şeyden mahrum etmek istemiyorum ama dediğim gibi öğretecek kimsem yok bu yüzden forumlardan edinebildiğim kadar bilgi ediniyorum bir balık av aletleri satan yerden birkaç bilgi aldım ve şu an elimde temudan aldığım 3.30mlik oltam var ve 7000lik bir makine var daha misina ve yemleri almadım çünkü yalovada ne tür balıklar var nerede tutulur ve hangi yemler daha iyidir bilgi sahibi değilim ve biraz da her şeyi dükkan sahibine sormaktan çekindim ben de sizlere sormak istedim eğer bir bilginiz varsa benimle paylaşmanızı çok isterim aklınıza gelebilecek her bilgiye açığım şimdiden teşekkürler

Keşke makine ve kamış almadan önce buralara danışıp öyle hareket etseydin. Öncelikle nasıl bir av yapmak istediğini( kıyıdan mı tekneden mi) elindeki makinenin ve kamışın tam özelliklerini buraya yazarsan yalova bölgesinde av yapmış arkadaşlar sana yardımcı olurlar.

not : Balık avcılığı eziyetli ve tehlikeli bir hobidir. sen küçükken baban seni bu eziyetten ve tehlikeden uzak tutmak istemiştir.

Keşke makine ve kamış almadan önce buralara danışıp öyle hareket etseydin. Öncelikle nasıl bir av yapmak istediğini( kıyıdan mı tekneden mi) elindeki makinenin ve kamışın tam özelliklerini buraya yazarsan yalova bölgesinde av yapmış arkadaşlar sana yardımcı olurlar.

not : Balık avcılığı eziyetli ve tehlikeli bir hobidir. sen küçükken baban seni bu eziyetten ve tehlikeden uzak tutmak istemiştir.
Almadan önce balık ve avcılık malzemesi satan yere danıştım ve kıyı balıkçılığı yapmak istiyorum şu anlık bana 3 metreden fazla bir oltanın şart olduğunu ve at çek yapanların çok olduğunu söyledi ben de makine hakkında bilgi istedim biraz araştırdım şu an aldıklarımın uygun olabileceğini düşündüm bugün de gidip misina ve lure aldım malzemelerin fotoğrafını ekledim yorumları fazla ve yüksek puan olduğu için bunları almayı tercih ettim ama yanlış yapmış olabilirim

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    27.9 KB · Okunma: 24
  • IMG_6497.jpeg
    IMG_6497.jpeg
    62.4 KB · Okunma: 24
Back