Yaptığım sahte ile ilgili fikrinizi almak isterim

Goruntu cok guzel umarim aksiyonuda oyledir.Malzeme, boy ve gramaj nedir ??
beğenmenize sevindim Suat Bey.
yüzme denemesi daha yapmadım epoksinin kurumasını bekliyorum malzeme olarak gürgen ağacı kullandım. Boyda 10 cm oldukça slim yapıda ağırlık ölçümü yarın yapacağım ancak 10 gr geçmeyecek gibi

Cok guzel gozukuyor elinize saglik, oldukca profesyonel olmus.. Yapim asamalarinin fotolarini da yuklerseniz tadindan yenmez.. 🙂 bol trofeler..

Elinize sağlık çok güzel olmuş. Boyama işlemi hakkında biraz daha bilgi verir misiniz?
boya aşamalarını şöyle anlatabilirim dolgu verniği kullandım ama boya üzerinde istediğim gibi tutunmadı bende verniği söküp ahşabı 180 no zımpara yaptım ve airbrush tabanca ile boyadım parlaklık ise epoksiden kaynaklanıyor. daha detay isterseniz cevaplayabilirim

Cok guzel gozukuyor elinize saglik, oldukca profesyonel olmus.. Yapim asamalarinin fotolarini da yuklerseniz tadindan yenmez.. 🙂 bol trofeler..
teşekkür ederim beğenilmesine sevindim bi kaç foto çektim ama ilk yaptığım için çok da detay çekmedim yarın paylaşırım.

air brush tecrübe isteyen bir teknik midir. Hiç plastik maket balıklarda deneme fırsatınız oldu mu? Elimdeki bazı sahtelerin renklerini değiştirmek ve yıpranan sahteleri onarmak istiyorum, fakat masraflı da bir iş gibi görünüyor. Elime yüzüme bulaştırırım diye cesaret edemiyorum.

Back