Arkadaslar herkese ilgisinden dolayi cok tesekkur ederim.
Giselerden hic durmadan gectim ve cikarken en uzak mesafeyi baz alarak 148.50.tl 10 kati ceza,yazdi.
Gebze cikis gisede durdum PTT gisesi vardi,sevgili Onder ""abi cikista var ugra demisti""
Adamlara araci dun aldim 06 plaka dedim,ancak pazartesi gunu 34 plaka yapacagim dedim,nasil bir islem yapmaliyiz dedim ve adamlar dondu kaldi,cevap veremiyorlar,islem yapamiyor ve baslarindan savmak icin bir kagida musteri hizmetlerinin numarasini yazdilar verdiler. 🙂
Aradim musteri hiznetlerini oda bana pazartesi HGS ceza olmaz oradan duser dedi,buna gore tekefonu kapattim ve gectim giseden,ancak ceza yazdi ekranda tabi.
Sonrasinda ben eve geldikden yarim saat sonra telefonum caldi arayan musteri hizmetleriydi ve dediki beyfendi size telefonda yanlis bilgilendirme yapilmis,dogrusu soyle olacak.
Pazartesi.gidin PTT den eski kart seklinde olanindan 06 plakaya gore alin oradan bakiye duser dedi,sonrasinda 34 plaka yaptiginizda bakiyenizi tasirsiniz bilgisini aktardi.
Umarim dedigi gibidir,ses kayit sistemi var,belki ceza gelirse bir isime yararmi bilkiyorum ama insallah dogrudurda ugrasmam. 🙂