Yardım :) lütfen

Takımı gören spincilerin kurduğunuz takımda sadece gözüne misinanızın kalınlığı batacaktır diye düşünüyorum.(ki gelen ilk yorumlar da o yönde)
İp olmazda Okuma sea bass 0.26 iş görür. Yedek kafaya da sarılabilir. 😉 Özkan elinde başka ip var mı? :yüzsüzadamsmileyi: 😀

Görülebilirliğinin artmasının yanı sıra atış esnasında sizin ki gibi 8-9 gramlık bir sahtenin savrulmanın kazandırdığı enerjiyle 0.35 lik bir misinadan 20-25 metre taşıyabildiğini düşünün(bu bile zor),aynı enerjijle 0.10luk ip misinadan ne kadar taşıyabilir...Kısacası erimi düşer...

Edit: Yine pişti ya 🙁

Takımı gören spincilerin kurduğunuz takımda sadece gözüne misinanızın kalınlığı batacaktır diye düşünüyorum.(ki gelen ilk yorumlar da o yönde)
İp olmazda Okuma sea bass 0.26 iş görür. Yedek kafaya da sarılabilir. 😉 Özkan elinde başka ip var mı? :yüzsüzadamsmileyi: 😀

Ahha 3 adet daha var aero spine sardığım ve tek avda kullandığım power Pro 8 kat var. Söylenenin aksine ben hiç beğenmedim biraz daha şans vermek istiyorum,fikrim değişmez ise sana verebilirim.

Back