Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardım :) lütfen

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Takımı gören spincilerin kurduğunuz takımda sadece gözüne misinanızın kalınlığı batacaktır diye düşünüyorum.(ki gelen ilk yorumlar da o yönde)
İp olmazda Okuma sea bass 0.26 iş görür. Yedek kafaya da sarılabilir. ;) Özkan elinde başka ip var mı? :yüzsüzadamsmileyi: :D

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
sahtenin erimi azalıyor atış sıkıntılı oluyor

miller01

Yeni Üye
Görülebilirliğinin artmasının yanı sıra atış esnasında sizin ki gibi 8-9 gramlık bir sahtenin savrulmanın kazandırdığı enerjiyle 0.35 lik bir misinadan 20-25 metre taşıyabildiğini düşünün(bu bile zor),aynı enerjijle 0.10luk ip misinadan ne kadar taşıyabilir...Kısacası erimi düşer...

Edit: Yine pişti ya :(

Ozkanartuc

Aktif Üye
Takımı gören spincilerin kurduğunuz takımda sadece gözüne misinanızın kalınlığı batacaktır diye düşünüyorum.(ki gelen ilk yorumlar da o yönde)
İp olmazda Okuma sea bass 0.26 iş görür. Yedek kafaya da sarılabilir. ;) Özkan elinde başka ip var mı? :yüzsüzadamsmileyi: :D

Ahha 3 adet daha var aero spine sardığım ve tek avda kullandığım power Pro 8 kat var. Söylenenin aksine ben hiç beğenmedim biraz daha şans vermek istiyorum,fikrim değişmez ise sana verebilirim.

Kan Grubu
A Rh Pozitif
Denemek lazım takım bir gelsin inşallah güzel avlar cıkaririz peki rapala öneriniz olurmu bana aldigim rapala is gorurmu