YARDIMCI OLMANIZ DİLEĞİYLE

beetlejuice

Yeni Üye
Tepki
19
Ödül
5
HERKESE İYİ GÜNLER
Gençlik yıllarımızda kanlıca çubuklu sahilinde hep çapari ile istavrit avladık.Araya üniversite evlilik çocuk derken uzun bir ara girdi.Ancak balık sevdası hep içimde kaldı.Ancak artık istavrit gibi çapari balıkları değil de daha çok kaşık gibi sahte yemler ile lüfer palamut vs gibi büyük balıklar ile uğraşmak istiyorum.tatlı su da spin ile balık tutmuşluğum var ancak boğazda bu işler nasıl oluyor pek bilmiyorum.Bu konuda bana yardımcı olacak istanbul anadolu yakasında bulunan arkadaşları konu altına bekliyorum.kamış makina kaşık vs gibi malzemelerin tavsiyelerinde kullanım şekillerinde kim yardımcı olursa eyvallah.Biraz araştırdım aslında internetten kaşık konusunu ancak bunu kurşun ile atmak yerine tek başına ağır kaşıkların kullanımı daha mantıklı geldi.eylül ayına girdik yavaş yavaş boğazda balık akını başlar.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler not:malzeme alımı için bütçe sınırlı değildir rahat olabiliriz.Saygılar sevgiler..

Merhabalar öncelikle istanbul civarinda spin mi yapmak istiyorsunuz
Surf ile.kurşun arkasimi o konuda karar verirseniz forum için de bir çok paylaşim var bu konu hakkinda
Önce kamis makina ip kombinasyonunu kendi kafanizda belirleyin forumda inceleyin sonra bunlar hakkinda kullanici yorumu isteseniz daha iyi olabilir gibi saygilar selamlar

Hoş geldiniz, boğazda kurşun arkası dışında gündüz bahsettiğin balıkları yakalamak zor. ağır kaşıklar uçurtma gibi akar gider. dibe indiremezsin. ama spin ile gece belli bölgelerde lüfer ya da çinekop yakalama olasılığın var.

teşekkür ediyorum hoş bulduk hoş gördük
Hoş görmemize sevindim🙂
Biraz sizin konunuzu es geçmişiz...
Lakin foruma üye olup, direk ihtiyaç duyduğunuz
Kısımı ön planda tutmuş olduğunuz için sanırım..
Beni sakın yanlış anlamayın, sizden ricam yazdığınız mesajı birkez daha okumanızı rica ediyorum..
Hiç olmadı isminizi yazabilirsiniz..
İlk mesajınız biraz kendinizi tanıtma yönünde olmalıydı diye düşünüyorum...saygılar..🙂

Merhabalar öncelikle istanbul civarinda spin mi yapmak istiyorsunuz
Surf ile.kurşun arkasimi o konuda karar verirseniz forum için de bir çok paylaşim var bu konu hakkinda
Önce kamis makina ip kombinasyonunu kendi kafanizda belirleyin forumda inceleyin sonra bunlar hakkinda kullanici yorumu isteseniz daha iyi olabilir gibi saygilar selamlar
evet spin düşünüyorum.
kafamda bazı makina ve kamış markaları var inceliyorum.ancak kurşunsuz boğazda kaşık ile avlanmak mantıklı mı onu çözmeye çalışıyorum.
aslında açık konuşmak gerekirse istanbul anadolu yakasından biri ile real hayatta irtibat kurup bu konular hakkında detaylı bilgi almak ve ilerleyen günlerde beraber avlara çıkıp gerekirse malzeme alışverişlerinde bana yardımcı olması ...bakın ne ne çok açık oldum 😀

Hoş görmemize sevindim🙂
Biraz sizin konunuzu es geçmişiz...
Lakin foruma üye olup, direk ihtiyaç duyduğunuz
Kısımı ön planda tutmuş olduğunuz için sanırım..
Beni sakın yanlış anlamayın, sizden ricam yazdığınız mesajı birkez daha okumanızı rica ediyorum..
Hiç olmadı isminizi yazabilirsiniz..
İlk mesajınız biraz kendinizi tanıtma yönünde olmalıydı diye düşünüyorum...saygılar..🙂
bu konuda haklısınız iş yerinde yoğun çalışıyorum biraz aceleci davrandım sanırım hatta tekrar okudum yazdıklarımı ben olsam ben de kendime cevap vermezdim 😀

Back