beetlejuice
Yeni Üye
spin olayından sanırım vazgeçtim maltepe kartal sahili boyunca LRF yapmaya karar verdim hem bu şekilde 12 ayı avlanarak geçirme imkanı bulabilirim. iri istavrit mırmır eşkina gibi balıklar da keyif verir gibi bana.Ikinci konu spin ile kisa bir dönem kosturabilirsiniz ve haftada bir gidip iki uc lufer buyuk rakam bir hafta ful gidip iki uc balik yakalamak daha olasıdır yerine göre
Eğer buralarda spin yapmayi dusunuyorsaniz oncelikle kamis makine secimde cok yuksek fiyatlara malzeme akmaniza gerek yok
Otalama 2.70 3 .00 metre lik 10 grm 15 gm 45 grm 55 grm atis araligina sahip tavsiye parçalı bir kamis isinizi görür marka belirtmiyorum
Makine de shimano veya daiwa nin uygun makineleri var 3000 kafa örnek catana gibi baslangic için is görür marka shimano veya daiwa bakın uzun zaman kullanin
Ip olarak ucuz çin mali iplerler olsada yazacak cok sey var o konuda
Sahte kasik konusu ise buralarda kullanacagiz sahteler yavas yavas soru cevap şeklinde netlesir çok daha bilgili ustalar forumda mevcut siz karar verin ufaktan takımlara sorduğunuz sorunun cevabini yavasran alırsınız saygilar