Yaz Tatilini Nerede Geçireyim?

ahmetreha61

Yeni Üye
Tepki
28
Ödül
15
Herkese selamlar. Rize'de yaşıyorum. Yaz tatilini Akdeniz-Ege henüz karar vermedim bir deniz kenarında 1 haftalığına geçirmek istiyorum. Sizlere sorularım olacak.
Bu tatil beldesinden beklediğim
1-Predatör balıkların bol olduğu,
2-Ev-otel-pansiyon kiralarinin uygun olduğu
Bir yer arıyorum. Siz değerli hobidaslarimin fikirlerini bekliyorum.
Bu arada tatili temmuz ayı içinde planlıyorum...

ege ve akdeniz e balık için gidiyorsanız gideceginiz ay önemli... balık için ege ve egeye yakın akdeniz kısımları iyidir. aracınız var ise Muğla Fetihe yi tavsiye edebilirim. uygun fiyatlı pansiyon ve çadır kampı var. ancak kalacak gezilecek görülecek yer anlamında birde (link) siteyi ataştırmanı ve fikir almanı tavsiye ederim.

rastgele...

Yaz döneminde en verimlisi marmara galiba 🙂 Mayıs-Eylül arası farklı zamanlarda bir kaç defa Çanakkale'deki yazlığa gidiyorum. Ufak balıkları saymazsak hayat belirtisi yok diyebilirim. Büyük balıklar genelde eylül'den sonra kıyılıyor bu bölgede...

Tatil ve balık tutmak biraraya gelmesi zor bir ikili. Ailecek gidiyorsanız pek fırsat da olmuyor. Ancak bir tekne kiralamak falan olursa keyfine doyum olmaz. Kıyılardan şansınız zor ufak balıklardan başka bir şey bulamazsınız.

Merhaba,

Yaz aylarında sizin gibi balık avı ve tatil için tercih ettiğim, söylediğiniz kriterlere uygun olarak SAROZ körfezi geliyor.Benim özellikle tercih ettiğim kısım ise GÜNEYLİ.

Geceleri çipura,levrek ve sinarit tutuluyor.Tekne turlarıda var,ancak dürüst bir tekne ile anlaşmanız gerek.Tekne avlarında mercan meraları fazla.Yoksa bizim gibi zargana tutar dönersiniz 🙂

Herkese selamlar. Rize'de yaşıyorum. Yaz tatilini Akdeniz-Ege henüz karar vermedim bir deniz kenarında 1 haftalığına geçirmek istiyorum. Sizlere sorularım olacak.
Bu tatil beldesinden beklediğim
1-Predatör balıkların bol olduğu,
2-Ev-otel-pansiyon kiralarinin uygun olduğu
Bir yer arıyorum. Siz değerli hobidaslarimin fikirlerini bekliyorum.
Bu arada tatili temmuz ayı içinde planlıyorum...
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Back