Hedef baligin boyutuyla alakali olabilir miÜstadlar yem bazen kancanın ortasına bazende altına takiliyor neden![]()
TA-1024 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2,3 kilo sazan için hangisi ideal olurHedef baligin boyutuyla alakali olabilir mi
Soldaki şekilde takmak daha avantajlı oluyor. 2-3 kiloluk sazanın ağızlayabileceği boyutta iğneyle bu şekilde daha fazla verim aldım. Ama püf noktası yemin tam olarak dibe batmayıp ufaktan havada kalmasıdır. Eğer ki gerçek mısır kullanacaksanız ufak boyutlu bir şişe mantarı kullanmalısınız. Sahte kokulu mısırlar zaten batmayan formdadır, en azından benim kullandığım tipler böyleydi.2,3 kilo sazan için hangisi ideal olur
TA-1024 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler,yemi havada tutmak için marketlerdeki köpük tabaklar iş görürmü denedinizmi acabaSoldaki şekilde takmak daha avantajlı oluyor. 2-3 kiloluk sazanın ağızlayabileceği boyutta iğneyle bu şekilde daha fazla verim aldım. Ama püf noktası yemin tam olarak dibe batmayıp ufaktan havada kalmasıdır. Eğer ki gerçek mısır kullanacaksanız ufak boyutlu bir şişe mantarı kullanmalısınız. Sahte kokulu mısırlar zaten batmayan formdadır, en azından benim kullandığım tipler böyleydi.
Abi köpük tabaklar yassı ve ince olduğu için büyük bir parça lazım olacaktır. Bunun yerine şarap mantarından bir parça kesip mısır şeklini verirsen daha iyi sonuç alabilirsin. İsterseniz sıralamayı değiştirebilirsin, mısır-mantar-mısır-mantar şeklinde de yapabilirsin, mısırın boyutuna ve iğnenin büyüklüğü-ağırlığına göre bu şekilde çift mantar da kullanılabilirsin.Teşekkürler,yemi havada tutmak için marketlerdeki köpük tabaklar iş görürmü denedinizmi acaba