Yem takımı hk

andronova

Üye
Tepki
40
Ödül
23
Üstadlar yem bazen kancanın ortasına bazende altına takiliyor neden
6b2d89283479741cdc26b3568681b7f0.jpg

TA-1024 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2,3 kilo sazan için hangisi ideal olur

TA-1024 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soldaki şekilde takmak daha avantajlı oluyor. 2-3 kiloluk sazanın ağızlayabileceği boyutta iğneyle bu şekilde daha fazla verim aldım. Ama püf noktası yemin tam olarak dibe batmayıp ufaktan havada kalmasıdır. Eğer ki gerçek mısır kullanacaksanız ufak boyutlu bir şişe mantarı kullanmalısınız. Sahte kokulu mısırlar zaten batmayan formdadır, en azından benim kullandığım tipler böyleydi.

Soldaki şekilde takmak daha avantajlı oluyor. 2-3 kiloluk sazanın ağızlayabileceği boyutta iğneyle bu şekilde daha fazla verim aldım. Ama püf noktası yemin tam olarak dibe batmayıp ufaktan havada kalmasıdır. Eğer ki gerçek mısır kullanacaksanız ufak boyutlu bir şişe mantarı kullanmalısınız. Sahte kokulu mısırlar zaten batmayan formdadır, en azından benim kullandığım tipler böyleydi.
Teşekkürler,yemi havada tutmak için marketlerdeki köpük tabaklar iş görürmü denedinizmi acaba

Teşekkürler,yemi havada tutmak için marketlerdeki köpük tabaklar iş görürmü denedinizmi acaba
Abi köpük tabaklar yassı ve ince olduğu için büyük bir parça lazım olacaktır. Bunun yerine şarap mantarından bir parça kesip mısır şeklini verirsen daha iyi sonuç alabilirsin. İsterseniz sıralamayı değiştirebilirsin, mısır-mantar-mısır-mantar şeklinde de yapabilirsin, mısırın boyutuna ve iğnenin büyüklüğü-ağırlığına göre bu şekilde çift mantar da kullanılabilirsin.
15135564708391334596904.jpg

Back