Yemli de spin mi surf mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MALKOÇOĞLU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yemli spin mi surf mü..?

• Spin

• Surf

• Toplam katılım
    46
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Spin takimla. 10-40 gr. Yanimda bir arkadas(tanimiyorum) 50 gr kursunla yemli cinekopa atti. Ve bir tane de aldi. Kendim tanik olmasam atiyorsun derdim.
Yok inanırım. Surf bu yüzden kendime sıfır set yaptım 1000 tl gitti jig spin kamış okuma raw 2 55-🙂 artık herşeye bu takımla çıkıcam. Kaşık,rapala,sahte,yem,kıyı ,kayalık,tekne vs.

Bende okuma carbonite car s aldim. Cok begendim. Bende onunla spin tarzi denemek istiyorum. Henuz firsat bulamadim. Ne sonuc verecek merak ediyorum. Cok hafif ve zevkli bir kamis.

Bende okuma carbonite car s aldim. Cok begendim. Bende onunla spin tarzi denemek istiyorum. Henuz firsat bulamadim. Ne sonuc verecek merak ediyorum. Cok hafif ve zevkli bir kamis.
Carbonite s kamış benim bildiğim 50,100 3.60,50-100 3.90 75,150 3.60,75-150 3.90 birde 100-200 gr atarı olan var güzel ve hafif boyutlarına göre ama spin yapamazsın o kamışlarla . Yarı surf tip . Yapılmayacak hiç birşey olmaz Türkiye’de Ancak spin için ideal aralık boyunla alakalı 2.40,270 10,35 veya 10-40 aksiyon larıdır.

@barlas61 10-40 spin kamışı ile 50 gr. atılabilir tabiiki fakat prensip olarak atmamak gerek . Kamış bu kullanımlar sonrasında atarken hırpalaması ile orantılı olarak o oranda deforme olacaktır. Sonrasında karbon sargılar gözle görülmeyecek şekilde yaşanan hasardan dolayı bir gün gene bu şekilde veya normal gr. ları atarken kırılacaktır. Bu kaçınılmaz son . Şahsen ben bu gibi kullanılabilmiş olabileceği düşüncesi ile ikinci el ürün almaya cesaret edemedim ve halen de edemiyorum . Rastgele

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back