Yemli de spin mi surf mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MALKOÇOĞLU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yemli spin mi surf mü..?

• Spin

• Surf

• Toplam katılım
    46
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Yedek kafada sipariş ver,pişman olmıyacaksın.....
8 örgü ip,kaliteli klips.....
ömür boyu garanti.....
bakım yağı ve greside al....
Eşref abi aldık bakalım grip olucak zamanı buldum sabırsızlanıyorum. Makina çok güzel fazla sağlam duruyor ayrıca yağ tabirini sonuna kadar hakediyor. 1 tur çevir 2,3 tur kendi dönüyor zaten. Kamış çok enteresan acayip bir duruşu var yanı çok sağlam kamıştan bile sağlam o insiyatifi uyandırdı bende . Gerçekten güzel bir kombin oldu teşekkür ederim ÜSTAD-🙂 artık gribi atlatınca kimse tutamaz.

@MALKOÇOĞLU Okuma 20-60 kamışım ile 40 gr. kurşun kullanarak mantarlı takım atıyorum bende . Erim mesafesi tabiiki surf kamışa göre aşağı kalıyor fakat balık alınacak mesafelere erim sağlanıyor . Zaten bu seneki balıklar çok iri de olmadığı için kullanım rahatlığı sağlıyor ve balığı duymak çok kolaylaşıyor . Spin takımlarımdan başka kamışı olmayan ben gibi oltacıların bu şekilde kullanması çok normal . Rastgeleyin .

@MALKOÇOĞLU Okuma 20-60 kamışım ile 40 gr. kurşun kullanarak mantarlı takım atıyorum bende . Erim mesafesi tabiiki surf kamışa göre aşağı kalıyor fakat balık alınacak mesafelere erim sağlanıyor . Zaten bu seneki balıklar çok iri de olmadığı için kullanım rahatlığı sağlıyor ve balığı duymak çok kolaylaşıyor . Spin takımlarımdan başka kamışı olmayan ben gibi oltacıların bu şekilde kullanması çok normal . Rastgeleyin .
Teşekkür ederim Ahmet abi bilgiler için,ağcılar ufak büyük demeden toplayıp tezgahlara sattığı için balık büyümemesi normal . Hepimize rasgele .

merhaba malkoç oğlu ben şahsi görüşümü aktarayım sana spin kamışla kamışı kırmadan ağır kurşun atabilirsin ama bu kamışlar bunun için üretilmediğinden dolayı zamanla deforme olacak ve bir yerde iflas edecektir surf kamışında ip misina tercih edersen balık uruşlarını daha iyi gözlemleyebilirsin bence bunu dene.

merhaba malkoç oğlu ben şahsi görüşümü aktarayım sana spin kamışla kamışı kırmadan ağır kurşun atabilirsin ama bu kamışlar bunun için üretilmediğinden dolayı zamanla deforme olacak ve bir yerde iflas edecektir surf kamışında ip misina tercih edersen balık uruşlarını daha iyi gözlemleyebilirsin bence bunu dene.
Samet hocam teşekkürler Bilgi için zaten tüm herşeyde ip var-🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back