Yemli de spin mi surf mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MALKOÇOĞLU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yemli spin mi surf mü..?

• Spin

• Surf

• Toplam katılım
    46
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Ben yemli avda spin kamış kullanıyorum. Sehpaya oltayı bırakıp bekliyorum ve vuruş aldığımda kamışı sehpadan alıp balığın asılma anını bekliyorum. Spin kamış kullancaksan eğer bence 55lik makine büyük ağır gelecektir. Bende daha geçen hafta 40lık raw2 aldım tavsiye ederim.İnce İp misina kullandığım için makaranın az sarım almasıda sorun olmuyor.
Benim alacağım spin değil 90 gr atarı olan jigg kamış 55 lik makina sorun olacağını düşünmüyorum ama tabiki haklısınız söylediklerinizde ufak spinde ufak makina her zaman iyidir.

(link)

Indirimde saglam makinedir. 4 rulmani da shimanonun ozel rulmani olan s arb rulmandir. Almayi dusunurseniz kod ilr 360 370 liraya falan dusecektir.

(link)
İsmail

Indirimde saglam makinedir. 4 rulmani da shimanonun ozel rulmani olan s arb rulmandir. Almayi dusunurseniz kod ilr 360 370 liraya falan dusecektir.
Kardeşim ben ayırttım bugün kapalı olduğu için alamadım. Tercihimi okuma rawII 55 savage gear 90 gr jigg spin bu şekilde yaptım 740 tl artık uzun bir süre takımla uğraşmam. Eşref abinin dediği oldu umarım pişman etmez . Salı günü elimde olacak takımlar resim ve yorum yazarım gelince.

Kardeşim ben ayırttım bugün kapalı olduğu için alamadım. Tercihimi okuma rawII 55 savage gear 90 gr jigg spin bu şekilde yaptım 740 tl artık uzun bir süre takımla uğraşmam. Eşref abinin dediği oldu umarım pişman etmez . Salı günü elimde olacak takımlar resim ve yorum yazarım gelince.

Hayirli olsun cok saglam bir takim. Iyi avlarda kullanin

Yedek kafada sipariş ver,pişman olmıyacaksın.....
8 örgü ip,kaliteli klips.....
ömür boyu garanti.....
bakım yağı ve greside al....
Eşref abi okuma ceymar 8x örgü ip aldım yeni çıkmış 0.16 uygunmudur sete ? Bugün kargom gelir diye düşünüyorum İzmit’e ulaşmış.

Setlerim geldi arkadaşlar-🙂 şimdi kullandıktan sonra yorumları atacağım biraz inceliyim..

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back