Yemli de spin mi surf mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MALKOÇOĞLU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yemli spin mi surf mü..?

• Spin

• Surf

• Toplam katılım
    46
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Ben alıyorum yarın yazarım buradan.sadece raw 2 yerine cinnetic alıcam bu zamana kadar hep daiwa shimano okuma takıldım biraz değişik lik olsun belki ömür lük olur-🙂

Simdiden hayirli olsun cinnetic makine hic kullanmadim bakalim yorumlar ne olacak merakla bekliyorum. Hangi modeli makine peki

Simdiden hayirli olsun cinnetic makine hic kullanmadim bakalim yorumlar ne olacak merakla bekliyorum. Hangi modeli makine peki
Raycast 7000 modeli veya duruma göre explorer 4000hsg modeli de uygun gibi bu kamışa ikiside ayrıldı artık orda karar vericem.

Raycast gayet saglam duruyor. Explorer 260 gram agirligiyla aslinda spine gidebilir . Yarin ilm izlenimleri bekliyoruz.

Ben yemli avda spin kamış kullanıyorum. Sehpaya oltayı bırakıp bekliyorum ve vuruş aldığımda kamışı sehpadan alıp balığın asılma anını bekliyorum. Spin kamış kullancaksan eğer bence 55lik makine büyük ağır gelecektir. Bende daha geçen hafta 40lık raw2 aldım tavsiye ederim.İnce İp misina kullandığım için makaranın az sarım almasıda sorun olmuyor.

Ben hem spin için hemde yemli mantarlı av için okuma g-force 3 metre 40-80 gr atarlı kamış kullanıyorum. Yemli avda 70 gr kurşun kullanarak çok güzel verim aldim. Vuruşları çok güzel hissettiriyor. Ayrıca Oskar cooger 3.60 metre 100-250 gr kullanıyorum 80 gr kurşun ile yemlide her ikisininde hissiyatı bence çok çok güzel kesinlikle tavsiye ederim bu kamışları. Ayrıca her iki kamışı da Eylül de aldım fiyat olarak okuma yi 60 tl oskari 120 tl ye aldım. Herkese bol avlar dilerim

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back