Yemli için iğne tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zayta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zayta

Üye
Tepki
105
Ödül
38
Arkadaşlar dişli familyası için öyle bir iğne arıyorum ki: hem fleto istavritte iyi dursun hem de vuruşlarda balığı kaçırmasın bende wmc var 3 lü takım yapıyorum 4 vuruş alsam ya 1 ya da 2 tane ancak alıyor,benimle bilgi paylaşırsanız sevinir,herkese bol avlar..

Yıllardır siyah çapraz mustad no:2 kullanıyorum,çok memnunum kesinlikle affetmiyor,Balığı çekerken düşme ihtimalini hiç düşünmüyorum çünkü yıllardır çok nadir başıma geldi,bazen yandakiyle karışınca öyle külçe altın tutmuşum gibi hemen karaya alma derdimde yok bayrak gibi sallanıyor yinede kurtulamıyor.
Wmc çok kalın bir iğne bana göre,birde çentik kısmı hiç hoşuma gitmiyor. Hangi model olduğunu tam hatırlamıyorum 5 sene önce 2 paket almıştım bu sezon bitti,yine aynısını almayı düşünüyorum.Daha sivri bir iğneye denk gelmedim ben.B7C2FAF6-3033-442A-9C78-68711EB1A99C.jpeg

Yıllardır siyah çapraz mustad no:2 kullanıyorum,çok memnunum kesinlikle affetmiyor,Balığı çekerken düşme ihtimalini hiç düşünmüyorum çünkü yıllardır çok nadir başıma geldi,bazen yandakiyle karışınca öyle külçe altın tutmuşum gibi hemen karaya alma derdimde yok bayrak gibi sallanıyor yinede kurtulamıyor.
Wmc çok kalın bir iğne bana göre,birde çentik kısmı hiç hoşuma gitmiyor. Hangi model olduğunu tam hatırlamıyorum 5 sene önce 2 paket almıştım bu sezon bitti,yine aynısını almayı düşünüyorum.Daha sivri bir iğneye denk gelmedim ben.68350 dosyayı görüntüle

mustad norveç malıdır iyi bir markadır sorum bu ürün paslanma yapıyor mu nereden alabiliriz ve tam olarak model no söylerseniz sevinirim

bunun kaç numarası bir de 3 lü mü 2 li mi yapıyorsunuz 3 lü olunca yem kısa geliyor mu paslanma yapıyor mu?
kaç numara olduğunu hatırlamıyorum..dükkanda görüp almanızı tavsiye ederim.bu iğneler uzun pala olduğu için 2 li yapıyorum.

Back