Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yemli için iğne tavsiyesi

zayta

Üye
Adı
selman
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar dişli familyası için öyle bir iğne arıyorum ki: hem fleto istavritte iyi dursun hem de vuruşlarda balığı kaçırmasın bende wmc var 3 lü takım yapıyorum 4 vuruş alsam ya 1 ya da 2 tane ancak alıyor,benimle bilgi paylaşırsanız sevinir,herkese bol avlar..

1volkan

Aktif Üye
Adı
volkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Vmc kac no hangi modeli acaba

onur_55

Daimi Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
sasame long shaft

skahraman

Aktif Üye
Adı
Şakir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yıllardır siyah çapraz mustad no:2 kullanıyorum,çok memnunum kesinlikle affetmiyor,Balığı çekerken düşme ihtimalini hiç düşünmüyorum çünkü yıllardır çok nadir başıma geldi,bazen yandakiyle karışınca öyle külçe altın tutmuşum gibi hemen karaya alma derdimde yok bayrak gibi sallanıyor yinede kurtulamıyor.
Wmc çok kalın bir iğne bana göre,birde çentik kısmı hiç hoşuma gitmiyor. Hangi model olduğunu tam hatırlamıyorum 5 sene önce 2 paket almıştım bu sezon bitti,yine aynısını almayı düşünüyorum.Daha sivri bir iğneye denk gelmedim ben.B7C2FAF6-3033-442A-9C78-68711EB1A99C.jpeg

zayta

Üye
Adı
selman
Kan Grubu
O Rh Pozitif

zayta

Üye
Adı
selman
Kan Grubu
O Rh Pozitif

zayta

Üye
Adı
selman
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yıllardır siyah çapraz mustad no:2 kullanıyorum,çok memnunum kesinlikle affetmiyor,Balığı çekerken düşme ihtimalini hiç düşünmüyorum çünkü yıllardır çok nadir başıma geldi,bazen yandakiyle karışınca öyle külçe altın tutmuşum gibi hemen karaya alma derdimde yok bayrak gibi sallanıyor yinede kurtulamıyor.
Wmc çok kalın bir iğne bana göre,birde çentik kısmı hiç hoşuma gitmiyor. Hangi model olduğunu tam hatırlamıyorum 5 sene önce 2 paket almıştım bu sezon bitti,yine aynısını almayı düşünüyorum.Daha sivri bir iğneye denk gelmedim ben.Ekli dosyayı görüntüle 68350
mustad norveç malıdır iyi bir markadır sorum bu ürün paslanma yapıyor mu nereden alabiliriz ve tam olarak model no söylerseniz sevinirim

onur_55

Daimi Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bunun kaç numarası bir de 3 lü mü 2 li mi yapıyorsunuz 3 lü olunca yem kısa geliyor mu paslanma yapıyor mu?
kaç numara olduğunu hatırlamıyorum..dükkanda görüp almanızı tavsiye ederim.bu iğneler uzun pala olduğu için 2 li yapıyorum.