Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Başlayacağım Ne Alacağıma Karar Veremiyorum.

Candy_Man

Aktif Üye
Surf başlamak istiyorum bütçem 250-300tl
Surf içinse bence büteçenizin büyük kısmını kamışa ayırın çünkü öncelikle uzağa atmak önemli, en basit makine bile çeker geri misinayı.
Ben benzer bütçede lineaeffe sea wortex ile okuma fina pro arasında kalıp ucu hassas ve daha hafif diye okuma yı almıştım (3.90)
daha sonra iyi bir makine alarak tamamlamıs olursunuz.

conquestime

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Akyakada ben yaşasaydım neler neler yapardım :)
Abi inşallah gelirsinde bizide bir iki şey ogretirsin (kıyıdan) :)

Valla bu aralar balığı bırak almayı balık var diye gostereni göremedim :)

Haftasonu bir daha deniyecegim inşallah balıktan takip alırım :)

Yemleme ile balık aldım . O da el kadar 4 sokkan elden biraz büyük karagöz :)

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
250-300 e giriş seviye bir sörf takım anca alınır ki alırken dikkat edin ucuz diye aldığınız kamışlar genelde çabuk yıpranıyor porselen çıma - renk atması - kırılma gibi makian olarak avınıza bağlı olrak seçim yaparsanız daha iyi olur istavrit tutuyorsanız ok her makina olabilir derim ama bir palamut,sarıkanat tutacaksanız makina da balığı sizi yormadan getirebilmeli yoksa bir palamut makinanızı pert edebilir.

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
300TL dan aşağı alınabilecek bir surf kamış bulamadım ben. Keza iş görür bir makine de 200TL dan başlıyor. Bütçeyi 500TL yapmak lazım en azından. Daha önce de belirttiğim gibi boğaza gidilmeyecekse surf takıma yatırım yapmanın pek anlamı yok. Çünkü aynı seti başka yerlerde kayalıklarda falan kullanmak zor olur.

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
300TL dan aşağı alınabilecek bir surf kamış bulamadım ben. Keza iş görür bir makine de 200TL dan başlıyor. Bütçeyi 500TL yapmak lazım en azından. Daha önce de belirttiğim gibi boğaza gidilmeyecekse surf takıma yatırım yapmanın pek anlamı yok. Çünkü aynı seti başka yerlerde kayalıklarda falan kullanmak zor olur.

2 el olrak belki bulunabilir diyecem de o bile 400 - 500 cıvarı bulur set olarak.