Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Caddebostan çok sığ ve yosunlu, orda balık olsa dahi çok dibe takarsınız. Dragos-Pendik arası daha iyidir. Boğaza gitmek için dedikleri gibi surf takım lazım başlangıç için de pek uygun olmaz. 3.60 lık hafif bir kamış ve 50lik kafa bir makine alın 0.30 veya 0.28mm mono misina sardırın. Muhtelif hazır dip takımları ve istavrit çaparisi alarak başlayabilirsiniz. Marka model bütçenize kalmış artık.Merhaba,
Balıkçılığa yeni başlayacağım ama hangi ne tür bir olta alacağıma karar veremiyorum.Muğla Akyaka'ya ve istanbul caddebostan taraflarında balık tutmak istiyorum.İstanbul'da yaşıyorum . (Boyum 183)
Akyakada ben yaşasaydım neler neler yapardımAkyaka da spin kamış ve rapala ile Kofana yakalanışını gösteren YouTube de videolar var
Surf başlamak istiyorum bütçem 250-300tlönce stile karar vermek lazım bence,
ben spin ve surf'u çok seviyorum lrf ye pek yakın değilim şuan ama merak da ediyorum.
siz önce hangisini yapmak istediğinize karar verin ondan sonra daha net öneriler gelecektir. tabi bütçe de söylemelisiniz...
2. el bölümüne bir bak derim oradan bu fiyata güzel bir başlangıç bulabilirsin.Surf başlamak istiyorum bütçem 250-300tl