Yeni bir dolandırıcılık yöntemi mi?

Motor sahibi arkadaştan ses haber yok, ilan da silinmiş; dikkatli olunuz.!

Hayir aslinda eski bi yontem .Benim bildigim bi 5 senedir piyasada. ( Bir yakinimi dolandirmislardi o sebepden.)
Simdilerde update olmustur bunlar.Dikkat edin.

Evet arkadaşlar bunların hepsi dolandırıcı .Çok zengin , ihtiyacı olmayan iş adamı havasında konuşuyorlar,bulundukları semte yakın bir yerden aradığınızı , gelip hemen alabileceğinizi söylediğinizde , acil işleri olduğunu şu an görüşemeyeceklerini söylüyorlar sizi kaporaya yönlendirmeye çalışıyorlar .Aman dikkat!!!!!

kaporada versen sözleşme yapmadan vermiceksin adres tc kimlik no sözleşmeye yazılıp öyle kapora verilir

Bir vakit sahibinden.com da bir bot vardı. Normalde 20.000 den aşağı etmez. Fiyat 6.500 tl. Adamı aradım tamam hemen göndereyim dedi. Gönder dedim. Para filan istemedi. Şu an ambardayım yüklüyorum. Bide detay veriyor. arabanın köşesine koydum, motor şurda filan. Nakliye parası peşinmiş. Gelince alırlar dedim. Olmaz dedi. Olmazsa kalsın dedim. İş yattı. Hangi kargo dedim BEYAZ kargo dedi. Araştırdım böyle bir ambar yada kargo yok. Sahibinden.com u bilgilendirdim. Dolandırıcı bu diye ? Ama adamın ilanı halen ordaydı. Yaptığım bir araştırma ( polis arakadaş vasıtasıyla ) adamın üzerine 40 telefon numarası var. Tekirdağlı, esmer şişman bir oğlan. Yakaladım ****yu, korkuttum ama kesin gene buralardadır. Anlatıyorum ama gene başımda ismi cismi yeri belli firmadan para iademi alamıyorum. Bugün yarın diyor. BURAK MARİN

Saygılar

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
kesinlikle kapora vererek bir şey almayın arkadaşlar, bütün alışverişiniz para-devir olsun.bir arkadaşımın 1000 tl sini çarpacaktı emlakçı.uğraştık ama aldık.durduk yere başımız ağrayacaktı🙁

zaten böyle şeyler için kapora istenmez anlayan biri ile gidip bakılır denenir öyle alınır zaten kısmetinse olur kısmet deilsede başkasına satılır kaporaya hiç gerek yok

mrb arkadaşlar 1 ay kadar önce sahibinden com da bir deniz motoru gördüm 15 hp mercury ((link) anlaştık 1500 tl istiyordu çok acil kredi kartı borcum var onun için satıyorum dedi 1300 tl ye anlaştık faturası var dedi bende faturayı noterden benim adıma satış yap dedim tamam dedi bir süre sonra aradım noterdeyim evrakları verdim dedi bana parayı havele yap noterden çıkınca kargo yapayım dedi benimde bir anlık boş bulundun gaflet ile hesap no verdi bende 1300 tl havele ettim sonra aradım az bi işim kaldı dedi yarımsaat geçti aradım telefon kapalı yani gitti bizim 1300 tl bende havele ettiğim hesap no dökümanları ile savcığığa suç duyurusunda bulundum banka ile görüştüm savcılık kararı olunca hesaplarına bloke koyarız dediler belki bu durumu güleceksiniz ama insan bazen eli ayağı bağlanıyor sakın siz böyle bişeye kanmayın görün gösterin öyle bi şey alın😡 Dolandırıcını ismi Hakan Coşkuner Muammer Civelekoğlu
hakancoskuner@hotmail.com

Back