Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni bir dolandırıcılık yöntemi mi?

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
mrb arkadaşlar 1 ay kadar önce sahibinden com da bir deniz motoru gördüm 15 hp mercury (http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...cury-force-103157412/silinmis-ilan/)telefonda anlaştık 1500 tl istiyordu çok acil kredi kartı borcum var onun için satıyorum dedi 1300 tl ye anlaştık faturası var dedi bende faturayı noterden benim adıma satış yap dedim tamam dedi bir süre sonra aradım noterdeyim evrakları verdim dedi bana parayı havele yap noterden çıkınca kargo yapayım dedi benimde bir anlık boş bulundun gaflet ile hesap no verdi bende 1300 tl havele ettim sonra aradım az bi işim kaldı dedi yarımsaat geçti aradım telefon kapalı yani gitti bizim 1300 tl bende havele ettiğim hesap no dökümanları ile savcığığa suç duyurusunda bulundum banka ile görüştüm savcılık kararı olunca hesaplarına bloke koyarız dediler belki bu durumu güleceksiniz ama insan bazen eli ayağı bağlanıyor sakın siz böyle bişeye kanmayın görün gösterin öyle bi şey alın:mad: Dolandırıcını ismi Hakan Coşkuner Muammer Civelekoğlu
hakancoskuner@hotmail.com
Geçmiş olsun,Verdiğiniz link'de bir ilan çıkmıyor.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
eee... Çıkmaz tabi. Siz aynı yemle 2. balığı tutabiliyor musunuz :confused:
Geçmiş olsun arkadaşım, gerçekten çok can sıkıcı bir durum :(
Benim tutmuşluğum var. :D
Elbet kötü bir durum,bunları paylaşıyoruzki düşmeyelim bu durumlara.

şebboy

Üye
Adı
Ahmet Şebboy
Su anda bir ay tarih farki olan ayni resimler farkli isim il ve adresler olan ilanlar var aman dikkat.

juststar

Yeni Üye
Merhaba konuyu açan arkadaşlar acil irtibata girmemiz gerekiyor. kendisine PM gönderdim. lütfen bana ulaşsın.
Selamlar.
Not. sevgili yöneticiler, durum ciddi benzer bir dolandırıcılık ile karşı karşıyayız. Şahıs ile irtibat konusunda yardımcı olmanızı rica ederim.
Saygılarımla

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
hiç bulaşma abi derim yani

hakan3506

Daimi Üye
Adı
Hakan sarıkaya
İstanbul'da olduğunu söylüyor ve ben de çok yakınım iş çıkışı arayıp motoru görmek istediğimi söyleyeceğim, bakalım neler olacak sizle paylaşırım.
Dostum bildigin dolandırıcılık faaliyeti arkadaşıma kendinin olmadığı bir tekneyi gösterip kaporo almaya çalıştılar sonradan bu ne için dedik zati aracısız dedik dediki başkası almazsa size verircem o yüzden tamah etme hiç boş yere canın yanmasın çok yaygınlaştı artık araba motor ve bu tür şeylerde

Lodosum

Aktif Üye
Adı
hakanözcan
mrb arkadaşlar 1 ay kadar önce sahibinden com da bir deniz motoru gördüm 15 hp mercury (http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...cury-force-103157412/silinmis-ilan/)telefonda anlaştık 1500 tl istiyordu çok acil kredi kartı borcum var onun için satıyorum dedi 1300 tl ye anlaştık faturası var dedi bende faturayı noterden benim adıma satış yap dedim tamam dedi bir süre sonra aradım noterdeyim evrakları verdim dedi bana parayı havele yap noterden çıkınca kargo yapayım dedi benimde bir anlık boş bulundun gaflet ile hesap no verdi bende 1300 tl havele ettim sonra aradım az bi işim kaldı dedi yarımsaat geçti aradım telefon kapalı yani gitti bizim 1300 tl bende havele ettiğim hesap no dökümanları ile savcığığa suç duyurusunda bulundum banka ile görüştüm savcılık kararı olunca hesaplarına bloke koyarız dediler belki bu durumu güleceksiniz ama insan bazen eli ayağı bağlanıyor sakın siz böyle bişeye kanmayın görün gösterin öyle bi şey alın:mad: Dolandırıcını ismi Hakan Coşkuner Muammer Civelekoğlu
hakancoskuner@hotmail.com
geçmiş olsun.sinir bozucu bir durum.bende bir süredir 2 inci el tekne peşindeyim.dikkat edeceğimiz noktalara birde bunu ekleyelim.

neroxx

Yeni Üye
arkadaşlar 10.02.2004 tarihinde sahibinden com. da halen ilanı var ilan numarası :152080025 özer akkurt rumuzuyla ...bu annesi muhterem ile görüştüm , çok samimi ve dostça davrandı ve pazartesi günü finansbank hesabına hesap no:25414117 maltepe şubesine 1100 tl yatırmamı söyledi , herkesi kendim gibi güvenli dürüst gördüğümden allah şahit inandım ve bir sakınca göremedim arada yaşanan diyaloglardan yatırdım parayı...bugün 3. gün ve ne gelen var nede giden araştırdım hesap numarası muammer civelekoğluna aitmiş vermiş olduğu telefonlarda hep kapalı ve bankada bir sürü icrası var diye bilgi aldım,,,,,arkadaşlar dikkatli olun hiç kimseye güvenmeyin....banka bu hesabı nasıl aktif tutar onuda anlamış değilim.....ama bu şerefsizi bulacağım ve haddini önce ben bildireceğim ve sonrada kanuna vereceğim.....eğer bir bilgi alırsanız ne olur paylaşın bi şekilde bana bildirin......... aman dikkat...