Yeni Daiwa Lt Serisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan viktor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Resimlede bir görelim yeni makina ve kamışı 🙂

Tesekkur ederim. Peki sizin atis eriminiz iyi mi makinelerinizle ? Yani bu ses engel oluyor mu erime
Ben Levrek avlıyorum. Erim derdim yok.
Levrek genellikle kıyıda vurur.
Ancak erim için bir sıkıntı çıkarmaz.
Erim daha çok ipin kalınlığı ve kamışın boyutu ile alakalı.
Tabiki makinede çok azda olsa belki erimi etkiler. Ancak daha önce kamış boyu ve ipin kalınlığı önemli olan.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İletisime gectim geri yollayacagim ya onu iade edip parami geri alacagim ya da ayni makinenin sorunsuzunu yollayacaklar 🙁 İlgili satici gibisi yok

İletisime gectim geri yollayacagim ya onu iade edip parami geri alacagim ya da ayni makinenin sorunsuzunu yollayacaklar 🙁 İlgili satici gibisi yok
Bilmiyorum kaç TL ye aldınız. O makine sorunlu ise aklınızda daiwa varsa.
Balistik 3000 DC veya dc xh alın derim.
Freams in iki üstü
Satıcı ile konuşun 200-300 TL üstüne verin. Keyfinize bakın derim.

Son düzenleme:
Bilmiyorum kaç TL ye aldınız. O makine sorunlu ise aklınızda daiwa varsa.
Balistik 3000 DC veya dc xh alın derim.
Freams in iki üstü
Satıcı ile konuşun 200-300 TL üstüne verin. Keyfinize bakın derim.

Tesekkur ederim dusunecegim. Daiwa lt yerine shimano makinelere de bakabilirim

Tesekkur ederim dusunecegim. Daiwa lt yerine shimano makinelere de bakabilirim
Nerede ve ne avında kullnacaksınız.belki o zaman daha iyi yardımcı olabiliriz.
Ben yıllarca shimano kullandıktan sonra hegane kasa nediyle daiwa ya geçtim.Şu ana kadar Lt serisi,Caldia,Fuego,Exist kullanmak nasip oldu hiç sorun yaşamadım.En son da tatula 2500 dxh aldım.İki arkadaşımda lt blistik 3000 dc kullanıyor.Çok güzel levrekler çektiler.Tavsiyem daiwa lt olsun derim.

Nerede ve ne avında kullnacaksınız.belki o zaman daha iyi yardımcı olabiliriz.
Ben yıllarca shimano kullandıktan sonra hegane kasa nediyle daiwa ya geçtim.Şu ana kadar Lt serisi,Caldia,Fuego,Exist kullanmak nasip oldu hiç sorun yaşamadım.En son da tatula 2500 dxh aldım.İki arkadaşımda lt blistik 3000 dc kullanıyor.Çok güzel levrekler çektiler.Tavsiyem daiwa lt olsun derim.
Konyada yasadigim icin gol golet ve barajlarda kullanacagim genelde fakat sık sık izmire ve mersine gidiyorum oralarda da da levrek yazili orkinos akya kolyoz vb. Baliklar tutuyorum. Ballistic lt alabilirim sorun cikarmiyorsa

Konyada yasadigim icin gol golet ve barajlarda kullanacagim genelde fakat sık sık izmire ve mersine gidiyorum oralarda da da levrek yazili orkinos akya kolyoz vb. Baliklar tutuyorum. Ballistic lt alabilirim sorun cikarmiyorsa
Akdeniz işin içine giriyorsa 4000 lt xh yüksek devirli gerekebilir.Kofona yazılı da hızlı sarım gerekir. O nedenle 4000 lt balıstik mantıklı derim.Ben hayatmda bir kez kofana tuutum oda 5 kg.geldi. Onu da arkadaşın 3000 lik yüksek devirli makinesi ile çektim.Boyut 4000 ama çoğu zaman gölet avcılığı derseniz 3000.İzmirde de 3000 lik yeter derim.Bende yazın İzmir de av yapıyorum.

Akdeniz işin içine giriyorsa 4000 lt xh yüksek devirli gerekebilir.Kofona yazılı da hızlı sarım gerekir. O nedenle 4000 lt balıstik mantıklı derim.Ben hayatmda bir kez kofana tuutum oda 5 kg.geldi. Onu da arkadaşın 3000 lik yüksek devirli makinesi ile çektim.Boyut 4000 ama çoğu zaman gölet avcılığı derseniz 3000.İzmirde de 3000 lik yeter derim.Bende yazın İzmir de av yapıyorum.
Hızlı sarım da izmirde ve tatli suda iyi olmaz diye dusunmustum. Kofanaya hic denk gelmedim yaziliyi da lrf ile 53 cm sarimli makine ile tuttum bugune kadar 🙂 O yuzden yine dc modelini alirim sanirim fakat dusunecegim yine de. Tesekkur ederim

Back