Yeni Daiwa Lt Serisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan viktor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Servisten aradılar, rulmanda sorun varmis. Değiştirmişler, makinayi alabileceğimi söylediler. Ücret te talep etmediler.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi hayırlı olsun, iyi olmuş . Ben hala satıcıdan haber bekliyorum. Bakım yapılsa yeter aslında dedim o da bana olur mu öyle şey firmadan değişim isteyelim sıfır makina sonuçta dedi, inşallah dediği gibi de olur. Satıcı gerçekten ilgili biri gibi.

Abi hayırlı olsun, iyi olmuş . Ben hala satıcıdan haber bekliyorum. Bakım yapılsa yeter aslında dedim o da bana olur mu öyle şey firmadan değişim isteyelim sıfır makina sonuçta dedi, inşallah dediği gibi de olur. Satıcı gerçekten ilgili biri gibi.
Umarım kısa süre içinde çözülür. Eğer makinayı kullanmiyorsaniz değişim yapılması iyi olur. Neticede üreticinin kullandığı ve dışarıdan tedarik ettiği rulman vs gibi malzemelerin kalite kontrolünün yüzde yuz yapılamayacağı bir gerçek. Dolayısıyla hatalı ürünle karşılaşma olasılığı her zaman için mevcut. Önemli olan bu sonucu değiştirmek için gosterecekleri refleks. Bugün bana yaptıkları donus bu anlamda benim için kıymetli.

Magazalarda 4 farkli daiwa lt serisi inceledim legalis, exceler, fuego ve freams hepsindede hizli cevirince surtme sesi geliyordu.
Bir adet 4000lik fuego ve bir adet 3000lik existim var, ikisinde de sorun yok (henuz) ancak bu konu beni rahatsiz etmedi degil.. ilerde olmayacaginin garantisi yok malesef..

Bir adet 4000lik fuego ve bir adet 3000lik existim var, ikisinde de sorun yok (henuz) ancak bu konu beni rahatsiz etmedi degil.. ilerde olmayacaginin garantisi yok malesef..
Birçok parçanın müşterek çalıştığı bu makinalarin çok sessiz olmasını beklemek doğru değil. Önemli olan uygun periyotlarda yağlama sini yapıp uygun yük altında çalıştırmak, gozleme nen semptomlara gore bakım onarım ve parça değişimini yaptırmak gerek diye düşünüyorum

Birçok parçanın müşterek çalıştığı bu makinalarin çok sessiz olmasını beklemek doğru değil. Önemli olan uygun periyotlarda yağlama sini yapıp uygun yük altında çalıştırmak, gozleme nen semptomlara gore bakım onarım ve parça değişimini yaptırmak gerek diye düşünüyorum

Aslına bakarsan üst orta segment bir makine
Alıyorsan böyle bir beklentiye girmek hiç de yanlış değil bence. Üstelik bir senesini doldurmadan hatalı kullanım olmadan makinenin servise gitmesi kabul edilebilir değil, üstelik serinin pek çok modelinde aynı sorunların oluşması nedeni ile dünya markası bir şirketin ve ithalatçısının şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekir. Ben şahsen artık daiwa ürünlerinden uzak durmayı düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne kadar teferruat , o kadar müşkülat

Ne kadar teferruat , o kadar müşkülat

Benim oltayı da bugün Tandoğan/Ankara'daki Sincan Av Kamp Malzemeleri remixona gönderdim abi, değişim yapacaklar. Yarın ararlarsa göndermeden bir takıp bakın yine aynı ses var mı diye rica edeceğim. Varsa iade istiyorum diyeceğim, çok ümitliydim bu makineyi alırken, umarım bu sıkıntı kronik değildir.

Sifir alinan bir makinada boyle bir hata olmasi gercekten endise verici.. ayni seyi shimano makinada da yasadim, daiwa lt serisi iki makina aldim onun ustune, hangisine guvenip makina alicaz fikrim yok, ikisi de dunya devi, butun dunyaya makina yapip satiyolar ve bunlari kullanmak icin binlerce lira oduyoruz.. gercekten yazik..
Kayhan hocam bu konu çok tedirgin olmayı gerektiren bir şey değil. Aslında kusur bizim 🙂
Bununla ilgili mağazalardan biri ile neden olduğuyla alakalı olarak görüştüm. Makinelerin ne zaman satılacağı belli olmuyor, bazen beklemesinden kaynaklı olarak yağı akabiliyor veya böyle bir sorun olmasın diye yağını bilerek az koyuyorlar. Ama kullanımla ilgili sorun yapmayacak ölçüde yağ her zaman mevcut, en azından sezonu geçirip rutin bakım yağı yaptırabilirsin diye söylemişti. Sözüne itimat etttiğim biri, başından savmak için konuşan satıcılardan değil. Rulmanla ilgili konu için aynı şeyi söyleyemem, üretim bazlı gözden kaçabilen bir durum olabilir. Sonuçta tek tek kontrol edildiğini düşünmüyorum.

Back