Yeni Daiwa Lt Serisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan viktor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Malesef TR servislerinde magseal yağı yok, bu makinelerin japonyaya gitmesi gerekiyor.
Exist’te sadece 2 tane magseal rulman var, geri kalan rulmanlar CRBB denilen farkli bir teknoloji, cogu makinesinde en fazla 1 magseal rulman oluyor, gerekse adamlar butun rulmanlari oyle yaparlarmis diye dusunuyorum, abartiyoda olabiliriz.. bu arada ayni sorunlar shimano makinalarla da yasaniyor, hatta servisin yanlis bakim yaptigi makine tekrardan servise gidip sorunu duzelebiliyor ya da devam edebiliyor.. bundan sonra senede 1 japonya yolu gozuktu makinelere 🙂 ordaki servisin mailini bulup adamlarla konusmaya baslayayim simdiden 🙂

Malesef TR servislerinde magseal yağı yok, bu makinelerin japonyaya gitmesi gerekiyor.

Yetkili bir arkadaşın açıklamasını bekleyeceğim
Eğer dediğiniz gibi ise iş nitelikli dolandırıcılık işine girer. Satın alma kararımda sözde mag seal teknolojisi çok belirleyici idi.
Bu teknolojinin ayıraçlarından olan yağ ve rulman olmadan serinin en üst segment Makinesi olan balistic bana bilerek satıldı ise
Gerekli hukuki süreci başlatacağımdan kimsenin şüphesi olmasın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yetkili bir arkadaşın açıklamasını bekleyeceğim
Eğer dediğiniz gibi ise iş nitelikli dolandırıcılık işine girer. Satın alma kararımda sözde mag seal teknolojisi çok belirleyici idi.
Bu teknolojinin ayıraçlarından olan yağ ve rulman olmadan serinin en üst segment Makinesi olan balistic bana bilerek satıldı ise
Gerekli hukuki süreci başlatacağımdan kimsenin şüphesi olmasın

Bu zaten bilinen bişeydi ama dolandırıcılıkla ilgisini anlayamadım. Adam sana magseal yağ bakımı yapmıyorum demiyor ki, istersen falan ücretle yurtdışına gönderirim, hizmet bedeli olarak bunu alırım diyor. Bunu bedava yapmıyor. Magseal özellikli makinelerin bakımını yapacak bakım malzemesi ve teknik elemanı yok

Bu zaten bilinen bişeydi ama dolandırıcılıkla ilgisini anlayamadım. Adam sana magseal yağ bakımı yapmıyorum demiyor ki, istersen falan ücretle yurtdışına gönderirim, hizmet bedeli olarak bunu alırım diyor. Bunu bedava yapmıyor. Magseal özellikli makinelerin bakımını yapacak bakım malzemesi ve teknik elemanı yok

Ben bakımdan bahsetmiyorum
Mağazadanfaturalı aldığım makine bana mag seal teknolojisi var diye satıldı
Oysaki makinede mag seal teknolojisini içeren gres ve rulman yoktu
Dolandırıcılık olarak tanımladığım konu budur

Ben bakımdan bahsetmiyorum
Mağazadanfaturalı aldığım makine bana mag seal teknolojisi var diye satıldı
Oysaki makinede mag seal teknolojisini içeren gres ve rulman yoktu
Dolandırıcılık olarak tanımladığım konu budur

Sizin sıfır olarak aldığınız makinede magseal yağı var, ama bittiğinde yerine tekrar koyacak magseal yağı ellerinde mevcut değil, siz konuyu yanlış anlamışsınız. Eğer sizin makinenize özel olarak bu Rulman ve yağ yoksa onu bilemem. Magseal rulmanda problem çıktıysa eğer değiştirdikleri rulmanı kontrol edin o rulmanda olmayabilir.

Gres konusunda biraz bilgim var.
Türkiye de tek ve dünyada toplamda 3 firmanın ürettiği special gres üretebilen bir şirkette çalışıyorum. Makinelerde kullanılan grenler çoğunlukla basic greslerdir
Mag seal ise magnetec özelliği olan bir gres
Parasını verdiğim ve karşılığında vermeyi taahhüt ettikleri teknoloji yi bana vermemişler beni kandırmışlar ve dolandırmışlar

Gres konusunda biraz bilgim var.

Parasını verdiğim ve karşılığında vermeyi taahhüt ettikleri teknoloji yi bana vermemişler beni kandırmışlar ve dolandırmışlar

Bu kanıya nereden vardığınızı merak ettim. Bu konuda bir tespitiniz varsa bilmek isterim. Ki ben de bu konuda makinamın sizin tespitinize uygunluğunu değerlendirebileyim.

"mag seal gressi bitmiş" diye bir cevap olamaz zaten aslında.. yani mag sealed bir rulman mühürlüdür aynı zamanda .. yanı icinden yağ cıkması mümkün değil..
Mag-Sealed-2.jpg

gene aynı şekilde rus bir youtube balıkcısının verdiği fuegonun ıcınden cıkan rulmanlar şu şekilde
50995108_10156285971368353_4428315211518181376_o.jpg

konu bence rulmandan olmayabılır dıger hareketlı parcalar veya rulman dısında kalan gressin sıkıntısıdır.. bır yaglama yapıp durumu öğreneceğim

Back