Lazarus
Daimi Üye
- Tepki
- 1,368
- Ödül
- 113
Bu kanıya nereden vardığınızı merak ettim. Bu konuda bir tespitiniz varsa bilmek isterim. Ki ben de bu konuda makinamın sizin tespitinize uygunluğunu değerlendirebileyim.
Sayın Lazarus burdaki bitmiş kavramı, özelliğini kaybetmiş veya üretim hatasından kaynaklı eksik veya akma sorunu gibi durumlara genel söylem. Dili ortak kullanıyor herkes diye düşünüyorum. Yoksa makineleri çeviren biziz yağ mı yakıyor da bitecek gibi anormal oldu bu. Herkes şunu söylüyor, bizim makinelerin herhangi bir nedenle mag seal yağı değişimine veya mag sealed Rulmanın değişimine ihtiyacımız olursa bu ürün serviste var mı? Cevap: Yok.88131 dosyayı görüntüle
tahminim şu parcanın ıcınde bulunan bu metal dönen ( öyle tahmin ediyorum ) parçaların yağlanmasındaki sıkıntı .. zaman icinde sabit kalan makınanın içindeki yağ aşagıya çökmüş olabilir ( mag sealed rulmandan daha güçlü bir tahmin ) dediğim gibi gerekli gress ve sıvı yağlar ile iş çözülcektir.
@tunaycanalp konu bıldıgım kadarı ıle daiwa lt makinenin sarım sırasında ses gelmesi ki bende bu durumu biraz yaşamaktayım . murattp cevabı vermiş zaten magsealed rulman öyle basit bir şey değil zaten.. yani bozulacak makınadaki en son şeydir. mühürlüdür. uzun ömürlüdür. kalitelidir. tr de evet değişimi yoktur. lakin bu buradaki çalışan adamın kaypaklığıdır.. tamir edemiyorsan yenisi takması gerekir. kallavi bir daiwaya mailda atarsın.. nasıl adamlar çalıştırıyorsunuz diye.. olay biter. sesin nedeninin mag sealed rulman olduğunun ispatı da yok .. belki buradaki usta "bozulmuş bu rulman" diyip sana normal rulman kakaladı mag sealedı da cebe attı. neyse. mag sealed rulman sıkıntısı olursa o zaman bu konuya daha detaylı girilir şu an başlığın konusu nedir bu ses ?
88132 dosyayı görüntüle burası da tırt cıktı haha 🙂
88132 dosyayı görüntüle burası da tırt cıktı haha 🙂