3 oldu yazdim, bunun sebebi nedir? Her acisimda karsima cikiyor.. 104230 dosyayı görüntüle
Uyari gelse kabul edicem ama gelmedi.. cikip giris yaptim.. telefon ios..forumdan cikis yap ve tarayicinin tum on bellegini temizle sonra tekrar giris yap ve cikan cerez uyarinisi kabul et duzelmesi lazim.
O uyarı sorununu kapattık olmaması lazım tekrar sordum gelen cevap aşağıdadır.3 oldu yazdim, bunun sebebi nedir? Her acisimda karsima cikiyor.. 104230 dosyayı görüntüle
Nereye ?Logomuzda gitti
Onlar takip ettiğin konulardır.Hamdi abi bende de şöyle bir olay var... Okunmamış mesajlar için başlıklar renkli oluyor okuduktan sonra beyaza dönüyor sıkıntı yok ama bazı konu başlıkları sarı olarak görünüyor.Yani okunmamış mesaj olmasa da orada bir şey var der gibi? Bu sarı gölgelendirmenin anlamı var mı? Takip ettiğim konulardır diye düşündüm ama takip etmediğim konularda da bu şekilde çıkıyor.
Nereye ?
Tarayıcılarınızdan çerezleri silebilir misiniz?Benim ekranımda sol üstte Balıksevdam logosu yerine xenForo logosu görünüyor. Hem mobil de hemde masaüstünde durum aynı