Yeni Forum Kullanışsızlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Levreko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
hamdi abi bildirimlerde birinin mesajını beğendiği bildirisi geliyor ama o mesaja link vermiyor bildirim içinde. örnek olsun diye son mesajını beğeniyim daha iyi anlaşılır
Beğeniye link gelmiyor cevap verilmiş ise yada alıntı yapılmış ise link gelir.

Yeniye alışmak her zaman zor olmuştur. Bir aya kalmaz herkes kurdu olur forumun. Biraz daha gayret etmek gerek, eski sistemin yapıp yeni sistemin yapamadığı bir şey olduğunu sanmıyorum. Sadece gidiş yolu farklıdır. Tabi ki bazı mojör değişiklikler olmuştur, ancak zamanla küçük eklentilerle, üzerinde çalışılınca, problemlerin en aza indirileceğini düşünüyorum. Biraz sabır ve saygı göstermek gerekir.

sitenin genel yazı fontlarını nereden değiştiriyoruz ? konu altında yazıcamız font ayarını değiştire bilme ımkanımız var lakın genel manada font değişikliği alanı göremedim ? benım yazım duzgun gozukuyor lakın dıger arkadasların yazılan yazıları duzgun görünmüyor.

Dosyalar

• font.JPG
    font.JPG
    59.3 KB · Okunma: 19
Son düzenleme:
Böyle bir değişiklik yapılamıyor diye biliyorum. 🙁

Şu font gercekten ınsanın gozunu ınanılmaz derecede yoruyor bır an once bu duruma bı formul bulurlarsa harıka olur zıra yazılan yazıları okumakta cok zorlanıyorum zaten gozler sekerden zor goruyor 🙂

Dosyalar

• ft.JPG
    ft.JPG
    52.8 KB · Okunma: 16
Şu font gercekten ınsanın gozunu ınanılmaz derecede yoruyor bır an once bu duruma bı formul bulurlarsa harıka olur zıra yazılan yazıları okumakta cok zorlanıyorum zaten gozler sekerden zor goruyor 🙂
Diğer konuyu okursanız çoğunluk istek üzerine bu renge dönüldü.Sürekli değişim maalesef yaptıramıyoruz.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back