Yeni Forum Kullanışsızlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Levreko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Anasayfa üzerindeki yeni mesajlar kısmından 2. el ilanları yer almasa o bile yeter. Balıkçılıkla ilgili bir konu açmayıp, bir av raporu paylaşmayıp varsa yoksa forum tüccarlığı yapanları -genellikle aynı kişiler - görmek artık can sıkıyor.

Bu kısımdan basıldığında yeni mesaja zaten satış konuları çıkmıyor.
Screenshot_20200204-200601_Gallery.jpg

Foruma üye olduğumdan beri tapatalk ile takip ediyorum forumu ,siteye girme ihtiyacı da hiç hissetmedim, çok da dert edilecek birşey değil yeni arayüz, alternatif yollar mevcut.
d76788eb087d77427cdd810d34aad78a.jpg
5b570230ebb4e07fb73e659534541484.jpg

Belki dikkate alınır fontların bold olması okunurluğu düşürüp göz yoruyor

Yeni tasarım çok hoş olmuş. Sadece eski mesajlar okunmuyor. O da zamanla duzelecektir diye düşünüyorum. Fakat arkadaşların düşünceleride dikkate alınıp site daha kullanışlı hale gelebilir.

Renklendirme düzenlenirse büyük bir sorun aşılır. Bu beyaz gri arka fonlama kötü değil.. ; İĞRENÇ

Bu arada yazılanlarına bakıyırum sanki ben başka forumdayım. Bana bildirim geliyor, yeni mesaj yazılınca görüyorum takip ettiğim konuyu görüyorum ana sayfadan tüm başlıkları görüyorum. En altta örnek konuları görüyorum.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz hocam

Eskiden < İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları > için bildirimlerinizi açıp, gelen bildirim konusunu gördüğünüzde, bildirime ( beğeni - cevap - konu ile ilgili bir yorum ) dokunduğunuzda bildirime ait konu açılıyordu.
Artık açılmıyor.
Bu zamana kadar her seferinde ( en az3-4 kere ) yeni versiyonu yükledim. Yani sürüm son versiyon.
Sorun aynen sürüyor.
Buda şu oluyorki gelen bildirime ait konuyu tekrar foruma girip konuyu bulup öyle konuyu okuyabilir cevap yazabilir yada beğeni ( yeni dilde tepki ) verebilirsiniz.
Bu detay eskiden daha kolaydı.
Bilmiyorum haksızmıyım.

Anasayfa üzerindeki yeni mesajlar kısmından 2. el ilanları yer almasa o bile yeter. Balıkçılıkla ilgili bir konu açmayıp, bir av raporu paylaşmayıp varsa yoksa forum tüccarlığı yapanları -genellikle aynı kişiler - görmek artık can sıkıyor.
Takip etmek istediğin konuyu Takip et derseniz size bildirim geliyor.
20200204_225151.jpg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back