tomy77
Aktif Üye
- Tepki
- 13
- Ödül
- 28
Rastgelir inşallah.
inşallah şeref abi..
Rastgelir inşallah.
nereden ve kaçaq'a aldığını yazarsan seviniriz...
Rastgelsin kardeşim iyi seçimler sardinneyi tek geçerim merada balık varsa af yok.
bi kaç kişi balık ondan korkar diye yorum yaptıta sizin verdiğiniz cevabı vermiştim 🙂Evet 17 cm likler hem atış hemde trofe için mükemmel seçim aynı zamanda bu boya ispendek atlamaz diye düşünmeyin kesinlikle atlayacaktır.
😀 evet boy olarak ürkütücü duruyor gibi gözüküyor fakat hedef av levrek olunca iş değişiyor dostum tecrübeyle sabit bu boyla suya bıraktığım limit altı çok balık oldu saltigayla avlandığında takip yada vuruş alamazsan yem değiştirme merada av yok demektir tasalanma dinlen ve devam et eğer meraya balık inecek olursa mutlaka tepki alacaksın rastgelsin.
😀 evet boy olarak ürkütücü duruyor gibi gözüküyor fakat hedef av levrek olunca iş değişiyor dostum tecrübeyle sabit bu boyla suya bıraktığım limit altı çok balık oldu saltigayla avlandığında takip yada vuruş alamazsan yem değiştirme merada av yok demektir tasalanma dinlen ve devam et eğer meraya balık inecek olursa mutlaka tepki alacaksın rastgelsin.