yeni gelen oyuncaklar :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tomy77
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet 17 cm likler hem atış hemde trofe için mükemmel seçim aynı zamanda bu boya ispendek atlamaz diye düşünmeyin kesinlikle atlayacaktır.

Evet 17 cm likler hem atış hemde trofe için mükemmel seçim aynı zamanda bu boya ispendek atlamaz diye düşünmeyin kesinlikle atlayacaktır.
bi kaç kişi balık ondan korkar diye yorum yaptıta sizin verdiğiniz cevabı vermiştim 🙂

😀 evet boy olarak ürkütücü duruyor gibi gözüküyor fakat hedef av levrek olunca iş değişiyor dostum tecrübeyle sabit bu boyla suya bıraktığım limit altı çok balık oldu saltigayla avlandığında takip yada vuruş alamazsan yem değiştirme merada av yok demektir tasalanma dinlen ve devam et eğer meraya balık inecek olursa mutlaka tepki alacaksın rastgelsin.

😀 evet boy olarak ürkütücü duruyor gibi gözüküyor fakat hedef av levrek olunca iş değişiyor dostum tecrübeyle sabit bu boyla suya bıraktığım limit altı çok balık oldu saltigayla avlandığında takip yada vuruş alamazsan yem değiştirme merada av yok demektir tasalanma dinlen ve devam et eğer meraya balık inecek olursa mutlaka tepki alacaksın rastgelsin.

abi bide tackle house ların feedlerinde gözüm kaldı etkilimidr seri almak istiyorum ondanda..

murat abi boş konuşmaz

Evet kardeşim bana göre tacklehouse feedler saltiganın velihattı aksiyonları harika sığ dalıyorlar fakat çok avcılar bende konoşiro (kefal) ve sardinne modelleri var tavsiye ederim kesinlikle edin.

Back