tomy77
Aktif Üye
- Adı
- Barış
çinekopta atlıyor mu o rapalalara kiAtışlarının iyi olduğuna sevindim. O halde iş yapar. Kaplamaları gerçekçi çünkü.
Almakla iyi yapmışız ozaman.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
çinekopta atlıyor mu o rapalalara kiAtışlarının iyi olduğuna sevindim. O halde iş yapar. Kaplamaları gerçekçi çünkü.
Almakla iyi yapmışız ozaman.
abi 128 plus mı normalini mi almalıyım acaba bide önerdiğin üçlü sağlam ince alınabilcek iğne varmı ...
bu konu hakkında bende tavsiye isterim. özellikle paslanmayacak nikel iğne önerilerine açığım.
teşekkür ederim burak amca tavsiye için..Değerli arkadaşlarım ben kendi yaptığımız cam sahtelerde ve aldığım bütün sahte balıklarda Eagle Claw Markanın Lazer Sharp (L777G-4 Qty 5) ve (L777G-2 Qty 5) ürünün 4 ve 2 numara üçlü paslanmaz iğnelerini kullanıyorum.Normalinden 4 kez daha güçlendirilmiş olan ve çok memnun kaldığım bu üçlü iğneleri her arkadaşıma tavsiye ederim.Sevgilerimle.
teşekkür ederim cahit abi inşallah alıcaz bunlarla balıkTek kelime ile müthiş Levrek avcıları bunlar.Çok iş yapacak.Güzel raporlarını heyecanla bekliyorum.Rast gelsin...
Sevgili arkadaşlar,bu rapalaların hepsini bende aldım..
shinerlar gibi kafadan ortaya ortadan kuyruğa sabit çelik tel üzerinde gezen ağırlıklar yok belli bir hat üzerinde gezen ağırlık bilyaları var keza shinerlardaki sistem patentli bu sistem uzak ve nokta atışlarda çok etkili feed lerde saltigaya yakın atış mesafesi var fakat saltiga kadar değil rüzgarlı havalarda mesafesi kısalıyor avcılığı ise yine saltigaya yakın performans sergiliyor.Selam Murat Bey,
Bunların atışı nasıl acaba shore line shinerlar gibi sistem varmı.
Cevapladığınız için teşekkür ederim.shinerlar gibi kafadan ortaya ortadan kuyruğa sabit çelik tel üzerinde gezen ağırlıklar yok belli bir hat üzerinde gezen ağırlık bilyaları var keza shinerlardaki sistem patentli bu sistem uzak ve nokta atışlarda çok etkili feed lerde saltigaya yakın atış mesafesi var fakat saltiga kadar değil rüzgarlı havalarda mesafesi kısalıyor avcılığı ise yine saltigaya yakın performans sergiliyor.