Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

yeni gelen oyuncaklar :)

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kiralık katil misali. Bağlayıp atıyorsun suya, gidip avını bulup alıp geliyor. Muhteşem aksiyonu olan sahteler bunlar. Güle güle kullanın.

Burak Karadeniz

Daimi Üye
Adı
Burak Karadeniz
abi 128 plus mı normalini mi almalıyım acaba bide önerdiğin üçlü sağlam ince alınabilcek iğne varmı ...
bu konu hakkında bende tavsiye isterim. özellikle paslanmayacak nikel iğne önerilerine açığım.

Değerli arkadaşlarım ben kendi yaptığımız cam sahtelerde ve aldığım bütün sahte balıklarda Eagle Claw Markanın Lazer Sharp (L777G-4 Qty 5) ve (L777G-2 Qty 5) ürünün 4 ve 2 numara üçlü paslanmaz iğnelerini kullanıyorum.Normalinden 4 kez daha güçlendirilmiş olan ve çok memnun kaldığım bu üçlü iğneleri her arkadaşıma tavsiye ederim.Sevgilerimle.

tomy77

Aktif Üye
Adı
Barış
Değerli arkadaşlarım ben kendi yaptığımız cam sahtelerde ve aldığım bütün sahte balıklarda Eagle Claw Markanın Lazer Sharp (L777G-4 Qty 5) ve (L777G-2 Qty 5) ürünün 4 ve 2 numara üçlü paslanmaz iğnelerini kullanıyorum.Normalinden 4 kez daha güçlendirilmiş olan ve çok memnun kaldığım bu üçlü iğneleri her arkadaşıma tavsiye ederim.Sevgilerimle.
teşekkür ederim burak amca tavsiye için..

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Tek kelime ile müthiş Levrek avcıları bunlar.Çok iş yapacak.Güzel raporlarını heyecanla bekliyorum.Rast gelsin...
Sevgili arkadaşlar,bu rapalaların hepsini bende aldım.

tomy77

Aktif Üye
Adı
Barış
Tek kelime ile müthiş Levrek avcıları bunlar.Çok iş yapacak.Güzel raporlarını heyecanla bekliyorum.Rast gelsin...
Sevgili arkadaşlar,bu rapalaların hepsini bende aldım..
teşekkür ederim cahit abi inşallah alıcaz bunlarla balık

sokrates

Aktif Üye
Adı
Murat Can
Kan Grubu
A Rh Negatif
Selam Murat Bey,
Bunların atışı nasıl acaba shore line shinerlar gibi sistem varmı.
shinerlar gibi kafadan ortaya ortadan kuyruğa sabit çelik tel üzerinde gezen ağırlıklar yok belli bir hat üzerinde gezen ağırlık bilyaları var keza shinerlardaki sistem patentli bu sistem uzak ve nokta atışlarda çok etkili feed lerde saltigaya yakın atış mesafesi var fakat saltiga kadar değil rüzgarlı havalarda mesafesi kısalıyor avcılığı ise yine saltigaya yakın performans sergiliyor.

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
shinerlar gibi kafadan ortaya ortadan kuyruğa sabit çelik tel üzerinde gezen ağırlıklar yok belli bir hat üzerinde gezen ağırlık bilyaları var keza shinerlardaki sistem patentli bu sistem uzak ve nokta atışlarda çok etkili feed lerde saltigaya yakın atış mesafesi var fakat saltiga kadar değil rüzgarlı havalarda mesafesi kısalıyor avcılığı ise yine saltigaya yakın performans sergiliyor.
Cevapladığınız için teşekkür ederim.