yeni gelen oyuncaklar :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tomy77
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Osman birde eğer avlandığın yerde trofe avlar çıkıyorsa mesela bizim buralarda 3 kg altında balık az çıkar genelde 3 ila 7 kg arası trofeler var. O zaman saltiganın iğnelerini kesinlikle değiştir iğneler biraz zayıf düşüyor bir kaç avımda bu tür problemler yaşadım kançalar açılıyor aynı ebatta iğnelerin daha kalınlarını kullanabilirsin.

Evet kardeşim bana göre tacklehouse feedler saltiganın velihattı aksiyonları harika sığ dalıyorlar fakat çok avcılar bende konoşiro (kefal) ve sardinne modelleri var tavsiye ederim kesinlikle edin.

abi 128 plus mı normalini mi almalıyım acaba bide önerdiğin üçlü sağlam ince alınabilcek iğne varmı ...

Osman wmc derim ben şuan nosu aklımda yok en sağlamı saltiganın üçlü kancalardan birini söküp daha sağlam ve kalınını karşılaştırarak alman nitekim farklı markalar farklı çap ve uzunluk ölçüleri verebiliyorlar modele görede değişebiliyor.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
abi 128 plus mı normalini mi almalıyım acaba bide önerdiğin üçlü sağlam ince alınabilcek iğne varmı ...

bu konu hakkında bende tavsiye isterim. özellikle paslanmayacak nikel iğne önerilerine açığım.

tackle feed in plus olanını mı alıyım abi

bu konu hakkında bende tavsiye isterim. özellikle paslanmayacak nikel iğne önerilerine açığım.

Sevgili Hüseyin paslanmayan iğne varmı bilmiyorum ama bu konuda bildiğim üreticilerin iğneleri kasıtlı olarak zamanla paslanır türden imal etmeleri bunun sebebi ise boğuşma esnasında kopan misine ve balığın ağzında kalan sahte zamanla deniz suyunda paslanarak direncini yitirmesi ve eriyip yok olması buda balğın özgürlüğüne kavuşmasını sağlıyor aksi takdirde ağzında sahteyle yaşama şansı minimum keza bu sezo 2 adet trofe ağzında saltigayla beraber gitti inşallah hayatlarını devam ettiriyorlardır. sevgiler

Birde nod 11 i tavsiye ederim inanılmaz aksiyonu baştan çıkartıcı.

Konoşiro

(link)

Dalış derinliği 60-90

Feedlerin tavsiye edebileceğim 2 modeli. birde yukarıdaki nod 11 bu üç modelin 3 de bende mevcut.

(link)

(link)

Back