metehansamim
Daimi Üye
Gerçi Haryu varken buna ne gerek vardı ....
Aynısını ben de düşündüm. Ayrıca eski seri de yavaş sarımda yüzeyin hemen altından geliyor. İlla ki balık alır ama zokaya ilk takılan biz oluyoruz. 😉 😀Gerçi Haryu varken buna ne gerek vardı ....
Hayırlı uğurlu olsun. Kullandıktan sonra görüş bildirmenizi rica ederim. Rast gelsin.Merhaba. Bende bugün tavsiye üzerine limon rengini, "Pişman olmazsın
bu sene çok iş yapacak dediler" aldım. Rapala çantasında herhalde 40 tane rapala vardır. Bu sene rapala almam diyordum, sezon başlamadan iki tane aldık. Ne diyim hayırlısı.🙂
Aynısını ben de düşündüm. Ayrıca eski seri de yavaş sarımda yüzeyin hemen altından geliyor. İlla ki balık alır ama zokaya ilk takılan biz oluyoruz. 😉 😀
Balık gelince tasma atmak zulüm olur öyle.Vallahi kamışı yukarı kaldırıp sardımmı tüm rapalalar yüzeye yakın geliyor ben sorunu bu şekilde çözdüm 😀 Aksiyonunu en beğendiğim rapalayı da bu şekilde kullanabiliyorum
Eski seri ve yeni seride devam edecek. Yeni seriyi biraz daha Levrek avları için az dalarlı yaptılar.Eskiyi stoklamak lazım ozaman. Fiyat performans sahtesi.
Eski seri ve yeni seride devam edecek. Yeni seriyi biraz daha Levrek avları için az dalarlı yaptılar.Eskiyi stoklamak lazım ozaman. Fiyat performans sahtesi.
Rica ederim, kullanım alanları farklı zaten 🙂Hamdi Bey , bilgi için teşekkurler ... eskilerden vazgeçemiyoruz..