YENİ LATEO R (SADECE ADI AYNI)

Valla benim kabahatim yok.
Hepimizin aklına @reelmaster Akif soktu.
Bendekini satılığa koydum ama teklif eden bile çıkmadı.
Bedava da verecek halim olmadığımdan bir müddet daha eski seriyle devam.. 🙂

Sakıncası yoksa fiyat bilgisi de paylaşır mısın?

Çok yakın bir dostumda eski seriyi kullanıyor çok memnunum dedi yakın zamanda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla benim kabahatim yok.
Hepimizin aklına @reelmaster Akif soktu.
Bendekini satılığa koydum ama teklif eden bile çıkmadı.
Bedava da verecek halim olmadığımdan bir müddet daha eski seriyle devam.. 🙂

Sakıncası yoksa fiyat bilgisi de paylaşır mısın?

Abi ne varsa eski seride var 🙂 gittiği yere kadar devam et bence zira bu yeni serinin yedek parça fiyatları çok cep yakan cinsten 🙂
birde bu parcayı getirmek ıcın dırek jdm daıwa bayisi ile ıletısıme gecmek gerekıyor ayrıca tamır ıcın mecbur kamısı jdm gonderılmesı gerekıyor bunun ıcınde 2 kez kargo parası odemek ıcap edıyor sadece kargo parası 450-500 tl bulur vergısı , komısyonu vs eklemıyorum bıle.

lateo r.JPG

Abi ne varsa eski seride var 🙂 gittiği yere kadar devam et bence zira bu yeni serinin yedek parça fiyatları çok cep yakan cinsten 🙂
birde bu parcayı getirmek ıcın dırek jdm daıwa bayisi ile ıletısıme gecmek gerekıyor ayrıca tamır ıcın mecbur kamıs jdm gonderılmesı gerekıyor bunun ıcınde 2 kez kargo parası odemek ıcap edıyor sadece kargo parası 500 tl bulur vergıyı , komısyonu vs eklemıyorum bıle.

110758 dosyayı görüntüle

Yedek parçasını bilmem ama kamışın kendisi Japonya’dan liste fiyatı bazında daha ucuz burada.
Plat’da 267 USD. Bugünkü kurla çarpsak 2100 liranın üzerinde çıkıyor. Daha bunun kargosu, gümrüğü var.
Hayret ama en sonunda bir ürünün yurt dışından daha ucuz olduğuna da şahit olduk.

Yedek parçasını bilmem ama kamışın kendisi Japonya’dan liste fiyatı bazında daha ucuz burada.
Plat’da 267 USD. Bugünkü kurla çarpsak 2100 liranın üzerinde çıkıyor. Daha bunun kargosu, gümrüğü var.
Hayret ama en sonunda bir ürünün yurt dışından daha ucuz olduğuna da şahit olduk.

Abi liste fıyatından ucuz olsada pek bırsey farketmıcek zıra sincan av firması daiwa yı ulkemızde teknık servıs konusunda en kotu temsıl eden fırmaların basında yer alıyor hersey malı satana kadar sonrasında en ufak hızmet malesef yok
Japonya bu konuda cok cok ıyı en ufak sıkıntıda daıwa japon fırması anında musterıye yardımcı oluyor lakın bızler ıcın bu durum bıraz rısklı ve malıyetlı oluyor zıra urunu gondermek urunun kargoda basına bırsey gelıcekmı onun korkusunu yasamak sonrasında cıkan kargo ucretlerının yuksek olusu malesef bızler ıcın cebı bır haylı yoruyor.

Son düzenleme:
Abi liste fıyatından ucuz olsada pek bırsey farketmıcek zıra sincan av firması daiwa yı ulkemızde teknık servıs konusunda en kotu temsıl eden fırmaların basında yer alıyor hersey malı satana kadar sonrasında en ufak hızmet malesef yok
Japonya bu konuda cok cok ıyı en ufak sıkıntıda daıwa japon fırması anında musterıye yardımcı oluyor lakın bızler ıcın bu durum bıraz rısklı ve malıyetlı oluyor zıra urunu gondermek urunun kargoda basına bırsey gelıcekmı onun korkusunu yasamak sonrasında cıkan kargo ucretlerının yuksek olusu malesef bızler ıcın cebı bır haylı yoruyor.
Şu balıkçılık sektöründe Cengiz Balıkçılık dışında kamışlara kolay yedek parça veren kim var ki?
Shimano'ya sor, sipariş et ve aylarca bekle. Bilinen en iyi iki marka da kamışlara destek konusunda sınıfta kalır

Şu balıkçılık sektöründe Cengiz Balıkçılık dışında kamışlara kolay yedek parça veren kim var ki?
Shimano'ya sor, sipariş et ve aylarca bekle. Bilinen en iyi iki marka da kamışlara destek konusunda sınıfta kalır

Dogru soyluyorsun abı al bırısını vur otekısını hepsı aynı. ayrıca Abı eskıdendı o cengız balıkcılıgın yedek parca konusunda yardım severlıgı oda modaya uydu malesef olan bız kullanıcılara oluyor 🙁

Dogru soyluyorsun abı al bırısını vur otekısını hepsı aynı. ayrıca Abı eskıdendı o cengız balıkcılıgın yedek parca konusunda yardım severlıgı oda modaya uydu malesef olan bız kullanıcılara oluyor 🙁

Son durumdan habersizim.

Artık kamışa tamamen alıştım çok iyi uyum sağladık adeta kolumun bir uzantısı gibi oldu 35 gr üst limit göstermesine rağmen 40 gr jighead ile silikonu plastik sert sahtelerden çok daha uzağa zorlanmadan gönderiyor
3 metre daları olan sahteye 40 50 metre uzaktan keyifle aksiyonunu yaptırırken tüm titreşimi elime ulaştırıyor
20 gr kaşık ve jigler tam onun harcı ulaştığı erim mesafesi yandakikomşu hobidaşların kafalarını bana çevirmelerine neden oluyor
Hissiyatı çok yüksek dev Deniz analarına çarpan sahte lüfer diye denizanasına tasma attırıyor
Kısa sap kullanmayı da öğrendim sanırım ilişkimiz uzunca bir süre devam edecek
Daha ağır hızlı vegüçlü olan penn slamer ile davranış ve uyumunu merak ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back