reelmaster
Daimi Üye
( 40gr + silikon )Ne yapıyon sen Murat abi ?? 93M alsan 60 gram kurşun arkası çalıştıracaksın ! Kamışın O kadar güven vermesi güzel ama bence sen işi abartmışsın 😀😀.Artık kamışa tamamen alıştım çok iyi uyum sağladık adeta kolumun bir uzantısı gibi oldu 35 gr üst limit göstermesine rağmen 40 gr jighead ile silikonu plastik sert sahtelerden çok daha uzağa zorlanmadan gönderiyor
3 metre daları olan sahteye 40 50 metre uzaktan keyifle aksiyonunu yaptırırken tüm titreşimi elime ulaştırıyor
20 gr kaşık ve jigler tam onun harcı ulaştığı erim mesafesi yandakikomşu hobidaşların kafalarını bana çevirmelerine neden oluyor
Hissiyatı çok yüksek dev Deniz analarına çarpan sahte lüfer diye denizanasına tasma attırıyor
Kısa sap kullanmayı da öğrendim sanırım ilişkimiz uzunca bir süre devam edecek
Daha ağır hızlı vegüçlü olan penn slamer ile davranış ve uyumunu merak ediyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada 90 ml ile 86 ml kıyaslamasını ve denemeler sonucu kişisel düşüncelerimi kısaca yazıyorum. İlgilenenlere yardımı olur umarım.
86 ml 7-35 çalışıyor. 90 ml 6-36 çalışıyor.
86 ml dart sahte ve popper da bir tık daha iyi. 90 ml silikon ve hafif sahtede bir tık önde.
Wtd de 86ml biraz daha kısa ve kesin zik zak yapıyor. 90 ml Wtd de bir tık daha kolay ve az yorucu slide aksiyon.
86 ml bir tık daha çabuk topluyor (boydan dolayı) ve sapı kısa .90 ml uçtan bir tık daha esnek (boydan dolayı) ve sap boyu orta.
86 ml hissiyatı bir tık daha yüksek. 90 ml kullanılan sahteye bağlı olarak erimi %4 -7 daha yüksek.
Her ikisininde dalar (gagalı)sahte performansı çok benzer.
Sonuçta Aynı malzeme ve kesitte ama farklı iki lezzet ve seçim yapmak bir hayli zor.
Belirttiğim bir tık lık farklar :%5 performansı geçmez. Benim görüşüm sıfır seviye- su içi kullanım ve teknede 86 ml , kıyıdan(erim) ve yüksek banktan kullanım için 90 ml daha uygun geldi bana.