YENİ LATEO R (SADECE ADI AYNI)

Hocam güle güle kullanın. HTO n70 labrax special kullanmış bir tanıdığınız var mı yada siz kullandınız mı. Ülkemizde satılırsa 99 modeline talibim.
Yamaga blanksın blue current 93tz 3-21 modelini almıştım. Umduğum kadar zevkli ve hassas çıkmadı. Ha atarının aksiyon aralığının hakkını veriyor fakat St. Croix legend elite 275 7-21 gram kamışıma kıyasla daha hafif olmasına rağmen dengede hissiyatta sınıfta kalıyor. Bunun için yamaga blanksı eleyip hto veya graphiteleader üst model alacağım.
İncelemeniz için teşekkür ederim
Ayrıca daiwa lateonun üzerinde made in japan mı yazıyor yoksa menşei ülkenin dışında bir yer mi
Teşekkürler

(link)

Hocam güle güle kullanın. HTO n70 labrax special kullanmış bir tanıdığınız var mı yada siz kullandınız mı. Ülkemizde satılırsa 99 modeline talibim.
Yamaga blanksın blue current 93tz 3-21 modelini almıştım. Umduğum kadar zevkli ve hassas çıkmadı. Ha atarının aksiyon aralığının hakkını veriyor fakat St. Croix legend elite 275 7-21 gram kamışıma kıyasla daha hafif olmasına rağmen dengede hissiyatta sınıfta kalıyor. Bunun için yamaga blanksı eleyip hto veya graphiteleader üst model alacağım.
İncelemeniz için teşekkür ederim
Ayrıca daiwa lateonun üzerinde made in japan mı yazıyor yoksa menşei ülkenin dışında bir yer mi
Teşekkürler

(link)
HTO N70 in 8'9" dan 10'4" e tüm modellerini kullanmış ortak bir arkadaşımız var (Henry). Özellikle 9'4" modelini yere göğe sığdıramaz. Ama benim deneme şansım olmadı , 500 dolar bandında , olacağını da sanmam.
Yamaganın Blue Current ile Ballistics serileri arasında çok fark var. Hedef balık -Mera ve Kişisel talepleriniz nelerdir bilemediğim için bir şey diyemiyorum..
Daiwa Lateonun üretim yeri Vietnam. Hoş Çinde olsa benim için farketmez zira 500 dolar etiketli üzerinde made in china yazan bir Shimano surf kamışım var ve JDM ürünü ! Çin malı shimano dialunanın 3500 liraya satıldığı ve bir çok sitede halen daha japon malı diye lanse edildiği düşünülürse Lateo un üstünde Made in Sulukule yazsada sorun yok !

Ellerine saglik Akif abi cok guzel bir inceleme olmus, kamis ilk ciktiginda sana 86ML ile ilgili pm atmistim o zamandan beri benim de radarımda olan bir model. 2.5 yildir daiwa bg 2.44 7-28 kullaniyorum artik lateo r 86ML ye terfi edeyim diyorum bakalim 🙂

Kafam karıştı. Dialuna alacaktım 6-32 atar, bu atar aralığında tavsiye edeceğiniz kamış varsa bende onu alayım abi 😊 Hali hazırda Balistik 14-42, N-one 1-20, Boreas 1-15 kullanıyorum 😊

Abi bilgiler için teşekkürler toplu alım olacaksa banada haber vermenizi rica ederim 🙂

Back