reelmaster
Daimi Üye
dm kurtarmadı whatsapp tan yazdım..Tam bu atar araliginda ve bu boyda bi kamis ariyodum abi, hatta lunamis 80M bakiyodum bunun icin.. ucmalara gerek yok dersen bu limana demirleyeyim abi 🙂
dm kurtarmadı whatsapp tan yazdım..Tam bu atar araliginda ve bu boyda bi kamis ariyodum abi, hatta lunamis 80M bakiyodum bunun icin.. ucmalara gerek yok dersen bu limana demirleyeyim abi 🙂
Toplu alışveriş yapalım da iskontomuz olsun Kayhan.. 😀Tam bu atar araliginda ve bu boyda bi kamis ariyodum abi, hatta lunamis 80M bakiyodum bunun icin.. ucmalara gerek yok dersen bu limana demirleyeyim abi 🙂
Valla dogru dedin Abi, alacaklar varsa toplasalim 🙂Toplu alışveriş yapalım da iskontomuz olsun Kayhan.. 😀
HTO N70 in 8'9" dan 10'4" e tüm modellerini kullanmış ortak bir arkadaşımız var (Henry). Özellikle 9'4" modelini yere göğe sığdıramaz. Ama benim deneme şansım olmadı , 500 dolar bandında , olacağını da sanmam.Hocam güle güle kullanın. HTO n70 labrax special kullanmış bir tanıdığınız var mı yada siz kullandınız mı. Ülkemizde satılırsa 99 modeline talibim.
Yamaga blanksın blue current 93tz 3-21 modelini almıştım. Umduğum kadar zevkli ve hassas çıkmadı. Ha atarının aksiyon aralığının hakkını veriyor fakat St. Croix legend elite 275 7-21 gram kamışıma kıyasla daha hafif olmasına rağmen dengede hissiyatta sınıfta kalıyor. Bunun için yamaga blanksı eleyip hto veya graphiteleader üst model alacağım.
İncelemeniz için teşekkür ederim
Ayrıca daiwa lateonun üzerinde made in japan mı yazıyor yoksa menşei ülkenin dışında bir yer mi
Teşekkürler
(link)
Çok iyi fiyat bulursanız bende bitane 90 lık alıp seriyi tamamlayayım ..👍Toplu alışveriş yapalım da iskontomuz olsun Kayhan.. 😀
Ama asıl soru kaçımızın 7000-8000 lirayı gözden çıkarıp bu kamışları alabilecek durumda olduğu?