Yeni Lrf / Ultra Light Spin Setim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çırak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsan kıyıpta kullanamaz bunları Melih hocam,
hayırlı uğurlu olsun, güle güle bol trofeli avlardan kullanın
bu kamış max kaç gram atıyor ? 18 gram ile 0,4 gramı aynı hassasiyette hissettiriyor mu ? eğer öyleyse inanılmaz bişey...
@reelmaster kırılmaz lrf kamışı geliyor sanırım 🙂))

Teşekkür ederim Hakan hocam. Min. ve Max. da durum ne olacak inanın bende hiç bilmiyorum en kısa zamanda bir av yapıp bu sorunun cevabını aramak farz oldu artık 🙂

Teşekkür ederim, her yerde her şartta avı yaparım hiç acımam 🙂

Benzer aralıkta Abu Garcia Salty Style 0,8-15gr bir kamışım daha var, 1gr jighead ile atışlr yaptım erim çok iyi ve yavru balıkların tırtıklamasını bileğimde hissettirdi, 12gram jig de erim ve aksiyonda çok iyiydi, o kamışla izmirde yaklaşık 45 parça balık yakaladım. Evet çok geniş bir aralık haklısın ama Japonlar birşey yapıyorlarsa bir bildikleri vardır buna eminim 🙂. Ben bu kamışla 0,5gr atıyım diye düşünmüyorum zaten, bana 3-15gr arasında hizmet versin benim için yeterli 🙂
Gerçekten güzel bir sistem kurmuşlar kalite herzaman kendini gösteriyor..

takip ettiğim kadarıyla genel olarak yurtdışından sipariş veriyorsunuz genelde hangi siteler güvenilirdir ve alışverişiniz sorunsuz elinize ulaştı acaba?cevaplarsanız çok sevinirim bu arada takımınız hayırlı uğurlu olsun

takip ettiğim kadarıyla genel olarak yurtdışından sipariş veriyorsunuz genelde hangi siteler güvenilirdir ve alışverişiniz sorunsuz elinize ulaştı acaba?cevaplarsanız çok sevinirim bu arada takımınız hayırlı uğurlu olsun

Teşekkür ederim. Evet genelde yurt dışından sipariş veriyorum daha doğrusu vermek zorunda kalıyorum çünkü özel ürünler ülkemize gelmiyor maalesef.

Sipariş verdiğim yurtdışı siteleri :
(link)
(link)
(link)
(link)

Teşekkür ederim. Evet genelde yurt dışından sipariş veriyorum daha doğrusu vermek zorunda kalıyorum çünkü özel ürünler ülkemize gelmiyor maalesef.

Sipariş verdiğim yurtdışı siteleri :
(link)
(link)
(link)
(link)
cevapladığınız için teşekkür ederim digitakadan sipariş vermeyi düşünüyorum fakat detaylı anlatım bulamadım ve kargo ücreti var mı yok mu onuda göremedim bu konu hakkında yardıcı olurmusunuz acaba?

cevapladığınız için teşekkür ederim digitakadan sipariş vermeyi düşünüyorum fakat detaylı anlatım bulamadım ve kargo ücreti var mı yok mu onuda göremedim bu konu hakkında yardıcı olurmusunuz acaba?

Digitaka nın üyelik gibi bir sistemi yok, soldaki ürün gruplarından almak istediğiniz ürünleri bulup sepete ekleyin, genelde olta makinelerini ücretsiz kargo olarak gönderiyorlar, eğer makine ile birlikte ufak tefek hacim ve ağırlık oluşturmayan bir kaç parça ürün daha alırsanız onlara da kargo parası almıyorlar genelde. Makine harici ne alırsanız alın ağırlığına göre taşıma ücreti ödersiniz. Üyelik sistemi olmadığı için sepete gidip ödeme yapacağınız zaman sizden isim adres ve iletişim bilgilerinizi sorarlar, kullanımı kolay bir site. Ürün Türkiye ye gelince gümrükten malı alabilmeniz için satın aldığınız fiyatın %20 tutarında gümrük vergisi çıkar.

Benim en son siparişim Japonya'dan 18 Ekimde kargoya verildi ve bugün (23.10.2019) bana teslimatı yapıldı.

Digitaka nın üyelik gibi bir sistemi yok, soldaki ürün gruplarından almak istediğiniz ürünleri bulup sepete ekleyin, genelde olta makinelerini ücretsiz kargo olarak gönderiyorlar, eğer makine ile birlikte ufak tefek hacim ve ağırlık oluşturmayan bir kaç parça ürün daha alırsanız onlara da kargo parası almıyorlar genelde. Makine harici ne alırsanız alın ağırlığına göre taşıma ücreti ödersiniz. Üyelik sistemi olmadığı için sepete gidip ödeme yapacağınız zaman sizden isim adres ve iletişim bilgilerinizi sorarlar, kullanımı kolay bir site. Ürün Türkiye ye gelince gümrükten malı alabilmeniz için satın aldığınız fiyatın %20 tutarında gümrük vergisi çıkar.

Benim en son siparişim Japonya'dan 18 Ekimde kargoya verildi ve bugün (23.10.2019) bana teslimatı yapıldı.
anladım sahte ve makina için digitaka biraz daha avantajlı fakat kamışlarda bilgi verilmemiş çoğusunda fakat benim bulduğum bir kaç site var fakat pek kullanan göremedim (link) ve (link) buralardan kamış almayı düşünüyorum ama sizinde kamışlarınızı aldığınız siteleri de merak etmiyor değilim 🙂

Back