Yeni Lrf / Ultra Light Spin Setim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çırak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Digitaka nın üyelik gibi bir sistemi yok, soldaki ürün gruplarından almak istediğiniz ürünleri bulup sepete ekleyin, genelde olta makinelerini ücretsiz kargo olarak gönderiyorlar, eğer makine ile birlikte ufak tefek hacim ve ağırlık oluşturmayan bir kaç parça ürün daha alırsanız onlara da kargo parası almıyorlar genelde. Makine harici ne alırsanız alın ağırlığına göre taşıma ücreti ödersiniz. Üyelik sistemi olmadığı için sepete gidip ödeme yapacağınız zaman sizden isim adres ve iletişim bilgilerinizi sorarlar, kullanımı kolay bir site. Ürün Türkiye ye gelince gümrükten malı alabilmeniz için satın aldığınız fiyatın %20 tutarında gümrük vergisi çıkar.

Benim en son siparişim Japonya'dan 18 Ekimde kargoya verildi ve bugün (23.10.2019) bana teslimatı yapıldı.
ve genelde hep karşıma çıkan (link) sitesinide eklemeden geçemicem sizce bu sitelerden hangilerinden az sorunlu veya sorunsuz alışveriş yapılabilir özellikle tackle4all sitesi için konuşursak?

anladım sahte ve makina için digitaka biraz daha avantajlı fakat kamışlarda bilgi verilmemiş çoğusunda fakat benim bulduğum bir kaç site var fakat pek kullanan göremedim (link) ve (link) buralardan kamış almayı düşünüyorum ama sizinde kamışlarınızı aldığınız siteleri de merak etmiyor değilim 🙂

ve genelde hep karşıma çıkan (link) sitesinide eklemeden geçemicem sizce bu sitelerden hangilerinden az sorunlu veya sorunsuz alışveriş yapılabilir özellikle tackle4all sitesi için konuşursak?

Belirttiğiniz sitelerin hiçbirinden alışverişim olmadığı için yorum yapamayacağım maalesef.

Tict Ice Cube 0,4-18gr atar aralığı ve 260cm, Daiwa 19 Certate 2500H ile müthiş bir uyum ve denge içerisinde. Bu dengenin sağlanmasında elbette ki kamış arkasındaki ağırlık sisteminin katkısı çok büyük. 19 serisi Certate ler çok iyi olmuş, yağ gibi pürüzsüz ve sessiz bir sarımı var.

99177 dosyayı görüntüle 99178 dosyayı görüntüle 99179 dosyayı görüntüle 99180 dosyayı görüntüle 99181 dosyayı görüntüle 99182 dosyayı görüntüle 99183 dosyayı görüntüle 99184 dosyayı görüntüle 99185 dosyayı görüntüle 99186 dosyayı görüntüle

Kolleksiyona güzel bir set daha eklenmiş
👍👍👍👍👍

Avların bol ve bereketli olsun.
Rastgelsin

Kolleksiyona güzel bir set daha eklenmiş
👍👍👍👍👍

Avların bol ve bereketli olsun.
Rastgelsin

Teşekkür ederim Erkan bey, Kolleksiyonun şuan yolda olan ve çok nadide bir parçası daha var 🙂 , hayallerindeki makineyi tasarla biz üretelim deseler herhalde ancak o kadar olurdu, o derece yani 🙂 🙂 🙂

Teşekkür ederim Erkan bey, Kolleksiyonun şuan yolda olan ve çok nadide bir parçası daha var 🙂 , hayallerindeki makineyi tasarla biz üretelim deseler herhalde ancak o kadar olurdu, o derece yani 🙂 🙂 🙂
Yolda ise sıkıntı yok,
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Ama merak etmedim desem yalan olur 😉

imzada da loading olarak görmediğim için yorum yapamadım 😀

Yolda ise sıkıntı yok,
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Ama merak etmedim desem yalan olur 😉

imzada da loading olarak görmediğim için yorum yapamadım 😀

O zaman bir kaç parça foto ile ön bilgilendirme yapmış oluyum 🙂 . Eski serilerinden farkı F custom özelliği ile jigin dibe iniş hızını kontrol etmeyi çok daha kolay hale getirmişler.

19OJ2000NR-HG-01.png

img_main.png

Back