Ryobi ap power ve salina
Ryobi ap power ve salina
1 tl biriktirerek alınacak takım ise o zaman daha dikkatlı öneri vermek lazım kolay değil ben 400 de kaldım yıllardır 😀
aliexpresten ryobi tt power şuan 240 tl ama 8 dolarlık kupon alabilirsen zor biraz ama 215 tl filan gelir burdaki fiyatı en son 400-450 tl gibi, kamış olarakta okuma salina 3 parça yada okuma trio rex 3 parça kamış alıp geri kalan para ilede aliexpersten örgü siparışı buralardanda rapala kurşun vs. ihtiyaçlarınızı giderirsiniz
Bende bir ara surf takıma niyetlendim ama ne bileyim surf işi LRF ve spinden sonra zor geliyor.
Ben sipariş veriyorum sıkıntı yok
@Erol61 @cemiltonguç erol abim ve cemil abim söylediğim takımı kullanıyolar makşneden gayet memnunlarSalina 3 parça şu an piyasada mevcut değil bildiğim kadarıyla,ryobi makineleri test etmek için nerede bulabilirim ?
Aliexpress bu olaylardan sonra türkiye siparişlerine ara vermiş bildiğim kadarıyla,tr'den almak lazım.Ryobi makineler konik kafa değil mi ? Salina 3 parça da piyasada mevcut değil şu an sanırım.Alanlar 2 şer 3 er alıyorlarmış yedek kamış yapmak için.
AliexprestenNereden hocam ?
Aliexpresten