yawruaslan
Daimi Üye
kamışı aliexpresten almayacaksınız kamışı üsküdardan cengiz balıkçılıktan alacaksınız veya başka bir yerden makina aliexpressten alınabilir üstte linkler paylaştım inceleyebilirsinizAliexpressde salina kamış bulamadım ben ama.
kamışı aliexpresten almayacaksınız kamışı üsküdardan cengiz balıkçılıktan alacaksınız veya başka bir yerden makina aliexpressten alınabilir üstte linkler paylaştım inceleyebilirsinizAliexpressde salina kamış bulamadım ben ama.
Tt power diye bi ürün yok aliexpress deki bir çok ürün çakma kafanız rahat olsun diye marmara balıkçılıktan alın distiribütörü ryobi nin indirimde yapıyo bildiğim kadarıylakamışı aliexpresten almayacaksınız kamışı üsküdardan cengiz balıkçılıktan alacaksınız veya başka bir yerden makina aliexpressten alınabilir üstte linkler paylaştım inceleyebilirsiniz
Aliexpressde salina kamış bulamadım ben ama.
Tt power diye bi ürün yok aliexpress deki bir çok ürün çakma kafanız rahat olsun diye marmara balıkçılıktan alın distiribütörü ryobi nin indirimde yapıyo bildiğim kadarıyla
zamanında bende almıştım appower ve oldukçada memnunum burda kalkıp 400-500 lira para vermektense 200 e dısardan alırım daha iyi boğazda agır kursunla oldukca guzel iş yapıyor senelercede idare edebilir şahsi fikrim alttaki linkte benim makinam işte aliexpresten geldi 1 seneyi geçti 1.5 sene oldu hala gayette verimli ilk günki gibi
(link)
aynen katılıyorum burdaki satıcıların sallaması bence çakmadır demesi niye aynı ürüne 300 tl fazla para vereyimki
banada öyle geliyor bizim insanımız adam gondiklemeyi (kötü bir fiil olarak kullanmadım bu kelimeyi ) çok sever aliexpressten 20 liraya aldıkları ipleri 60 liraya satarlar insanlara buralarda mesela yada 3 e aldıkları sahteleri 10a satarlar çok gördük duyduk sahte olup olmadıgı nasıl anlaşılabilir bilmiyorum benim makinam şuanda sorunsuz görünüyor zamanı gelince içini söküp bakım yaparken aynı makinayla belki kıyaslanabilir diye düşünüyorum aklımada başka bişey gelmiyor 🙂aynen katılıyorum burdaki satıcıların sallaması bence çakmadır demesi niye aynı ürüne 300 tl fazla para vereyimki
iyide aynı makinayi sorduk ne kadar dedi yine arada 200 tl fark var 🙂sen aldıgında oyle ıdı sofııı 🙂 dolar 3 tl ustunde sımdı alınsa 240 tl mal oluyor %3 kart komısyonu ekle 250 tl kabaca mal oluyor 🙁 arada 70 tl fark var ahh su dolar cıkmasa bırde yen dusse ne guzel olur yahu 🙂