Yeni Shimano Stradic Fk Serisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erdembye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol kardeş ama düzeldi enteresan bir şekilde... kafayı söküp taktım takmadan önce kafanın içindeki pimle oynadım düzeldi..
Bende bu makineden alacağım.Sizin sorununuz düzelmiş.Çok sevindim.İnşallah sorun yaşamayız.

Bende bu makineden alacağım.Sizin sorununuz düzelmiş.Çok sevindim.İnşallah sorun yaşamayız.
Yaşamazsınız inşallah.. Sorun yaşasanız bile makineyi aldığınız yer eğer musterisine önem veriyorsa sorun olmaz..

Arkadaşlar avdan az önce geldim maalesef avlanamadim makine sorun çıkardı.. Misinayı sarmıyordu kafa boşa dönüyodu ayricaa kalama sesi de misinayi cektigim de gelmiyodu.. Kafayı söktüm tekrar taktım yine değişen bişey olmadi daha sonra eve gelip tekrar söktüm içerdeki pimle oynadım sanırım disliye oturmadı o yüzden misina sarımı olmadı yada ben çözemedim..
Benim de almayı düşündüğüm bir makine, bakalım yorumlar geldikçe belli olacak iyi midir değil midir.

Yarın sabah yine ava gitmeyi düşünüyorum nasip kismetse yine gözüme çarpan artı ve eksi yönlerini paylaşırım.. Rastgele..

Erdem bey sustain kesinlikle daha üstün.
Güç olarak bunu hissettiriyor. Sustainin misina sarimi ve sarim esnasinda ki verdiği pürüzsüz lük hissiyati da onu one çıkartıyor.
Ama arada iki kati fiyat farki var bunu unutmamak lazim.

Makineyle bugün yaklaşık 4 saat at-çek yaptım gayet pürüzsüz akıcı ve yumuşak.. 9 kg drag gücüyle insana güven veriyor.. bence sınıfının en iyisi .. zaten İCAST show fuarından fuarın en iyisi seçildi amerikada..

Sustain in de yenilenme zamanı gelmiş olması lazım. Bakalım yeni sustain i ne zaman göreceğiz.

Bazi modeller bildigim kadariyla yenilenmeyip uzun bir süre kaliyor belki de öyle olur,bilemeyiz ki

Back