ErdalYildiz
Daimi Üye
Bende bu makineden alacağım.Sizin sorununuz düzelmiş.Çok sevindim.İnşallah sorun yaşamayız.saol kardeş ama düzeldi enteresan bir şekilde... kafayı söküp taktım takmadan önce kafanın içindeki pimle oynadım düzeldi..
Bende bu makineden alacağım.Sizin sorununuz düzelmiş.Çok sevindim.İnşallah sorun yaşamayız.saol kardeş ama düzeldi enteresan bir şekilde... kafayı söküp taktım takmadan önce kafanın içindeki pimle oynadım düzeldi..
Yaşamazsınız inşallah.. Sorun yaşasanız bile makineyi aldığınız yer eğer musterisine önem veriyorsa sorun olmaz..Bende bu makineden alacağım.Sizin sorununuz düzelmiş.Çok sevindim.İnşallah sorun yaşamayız.
Benim de almayı düşündüğüm bir makine, bakalım yorumlar geldikçe belli olacak iyi midir değil midir.Arkadaşlar avdan az önce geldim maalesef avlanamadim makine sorun çıkardı.. Misinayı sarmıyordu kafa boşa dönüyodu ayricaa kalama sesi de misinayi cektigim de gelmiyodu.. Kafayı söktüm tekrar taktım yine değişen bişey olmadi daha sonra eve gelip tekrar söktüm içerdeki pimle oynadım sanırım disliye oturmadı o yüzden misina sarımı olmadı yada ben çözemedim..
@togay yurtsever Togay sustain ile kıyaslama şansın oldu mu hiç?Hafifligi ve dengesi mükemmel makina.