Yok oraya da uğradım, hatta adamlar nası bir makine olduğunu bile bilmiyorlar, o ona soruyor öbürü berikine soruyor tutuyor biomaster gösteriyor bumu diye, nasıl iş yapıyorlar anlamış değilim sadece burada değil mağazaların çoğunda durum aynı.İstoç dimağ balık da var
Allah Allah ben Arif'e günü oradaydım makina ordaydı hatta bayramlaşıp dükkanı beraber kapadık Shimano makinalar kapıdan girince ne taraftaydı kardeşim pekiYok oraya da uğradım, hatta adamlar nası bir makine olduğunu bile bilmiyorlar, o ona soruyor öbürü berikine soruyor tutuyor biomaster gösteriyor bumu diye, nasıl iş yapıyorlar anlamış değilim sadece burada değil mağazaların çoğunda durum aynı.
Geldiyse bilemem ben salı günü yanı arifeden bir gün önce baktım yoktu. Makinalar hemen kapıdan girince hafif sol tarafta Shimano stantı var onun üzerindeydi.Allah Allah ben Arif'e günü oradaydım makina ordaydı hatta bayramlaşıp dükkanı beraber kapadık Shimano makinalar kapıdan girince ne taraftaydı kardeşim peki
Tam ortada stand var Shimano standı arkasında Kamış önünde makina lar var 1 aydır orda var ama Allah Allah belkide sattılarGeldiyse bilemem ben salı günü yanı arifeden bir gün önce baktım yoktu. Makinalar hemen kapıdan girince hafif sol tarafta Shimano stantı var onun üzerindeydi.
Yarın bakabilirsem bakarım tekrardan , c3000hg dan bahsediyoruz değil mi.Tam ortada stand var Shimano standı arkasında Kamış önünde makina lar var 1 aydır orda var ama Allah Allah belkide sattılar