Yeni Shimano Stradic Fk Serisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erdembye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yokmu bu makinayı İstanbul da inceleyebileceğimiz bir dükkân, bayram öncesi istoç daki mağazaların tamamına yakınına baktım yok idi.

İstoç dimağ balık da var
Yok oraya da uğradım, hatta adamlar nası bir makine olduğunu bile bilmiyorlar, o ona soruyor öbürü berikine soruyor tutuyor biomaster gösteriyor bumu diye, nasıl iş yapıyorlar anlamış değilim sadece burada değil mağazaların çoğunda durum aynı.

Yok oraya da uğradım, hatta adamlar nası bir makine olduğunu bile bilmiyorlar, o ona soruyor öbürü berikine soruyor tutuyor biomaster gösteriyor bumu diye, nasıl iş yapıyorlar anlamış değilim sadece burada değil mağazaların çoğunda durum aynı.
Allah Allah ben Arif'e günü oradaydım makina ordaydı hatta bayramlaşıp dükkanı beraber kapadık Shimano makinalar kapıdan girince ne taraftaydı kardeşim peki

Allah Allah ben Arif'e günü oradaydım makina ordaydı hatta bayramlaşıp dükkanı beraber kapadık Shimano makinalar kapıdan girince ne taraftaydı kardeşim peki
Geldiyse bilemem ben salı günü yanı arifeden bir gün önce baktım yoktu. Makinalar hemen kapıdan girince hafif sol tarafta Shimano stantı var onun üzerindeydi.

Geldiyse bilemem ben salı günü yanı arifeden bir gün önce baktım yoktu. Makinalar hemen kapıdan girince hafif sol tarafta Shimano stantı var onun üzerindeydi.
Tam ortada stand var Shimano standı arkasında Kamış önünde makina lar var 1 aydır orda var ama Allah Allah belkide sattılar

62419aed969e531b15d4d28197930a60.jpg
twinpower olmasın gördüğün makina çünkü orada yeni kasa olarak bir bu vardı benim aradığım stradic c3000hg resimde ki değil.

Back