Yeşilyurt-Yeşilköy Balık Avlama (Son Durumlar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knngs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba, spin balıkçılığına yeni heves etmiş iki arkadaş olarak yakın da olması sebebiyle bugün Röne parkın alt kısmındaki bölgede attık ama çekerken takılan bir yengeç haricinde herhangi bir balık emaresine rastlamadık. Yağmur da artınca iki saat sonra bıraktık. Burada at çek yapılır mı ben de bilmiyorum. Biz yaptık olmadı 🙂
Aramıza hoş geldiniz.

Dün yagmurdan sonra belki balık yapar diye gittim. Saat 19:00-05:00 arası yemli denedim. Ha şimdi yapti yapacak diye bekleye bekleye gece 3te yağan yağmura yakalandım. O kadar saat beklememe ragmen gece 02:30 civarında 1 adet istavrit geldi. Böyle berbat bir sezon görmedim. 🙁 🙁

yeşilyurt taraflarında kimsenin balık aldığını görmedim bugün 15 - 18 saatleri arası, yemli atanlara sordum varmı balık diye, günde tek tük çiinekop alıyoruz boyları sarıkanata yakın dedi, sıfır balıkla döndüm.

yeşilyurt taraflarında kimsenin balık aldığını görmedim bugün 15 - 18 saatleri arası, yemli atanlara sordum varmı balık diye, günde tek tük çiinekop alıyoruz boyları sarıkanata yakın dedi, sıfır balıkla döndüm.

50 kişi olta atıyorsa 1 kişi çinekop alıyor. Kulaktan kulağa o çinekop, sarıkanat lüfer ve hatta kofana oluyor. 😀 😀

Merhaba ,

Bir çok şey yazdım hepsini sildim.Balıksız geçen bir haftanın ardından tek cümlede verilebilecek en güzel mesaj ''Toplum olarak ne ekersek onu biçiyoruz.''

teşekkürler

Back