Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeşilyurt-Yeşilköy Balık Avlama ( Son Durumlar )

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Merhaba, spin balıkçılığına yeni heves etmiş iki arkadaş olarak yakın da olması sebebiyle bugün Röne parkın alt kısmındaki bölgede attık ama çekerken takılan bir yengeç haricinde herhangi bir balık emaresine rastlamadık. Yağmur da artınca iki saat sonra bıraktık. Burada at çek yapılır mı ben de bilmiyorum. Biz yaptık olmadı :)
Aramıza hoş geldiniz.

ozmenahmet

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özmen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@promesut Yeşilyurt taki fenerin orası balık verebilir.Rastgele

promesut

Yeni Üye
Adı
Mesut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@promesut Yeşilyurt taki fenerin orası balık verebilir.Rastgele
Eyvallah sağolun. Bu sabah 8.30 - 10 arası Çatladıkapı'daydım sonuç alamadım. İşin teknik yönünün haricinde sabır, kısmet ve doğru zamanlama önemli sanırım. Pes etmek yok :)

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün yagmurdan sonra belki balık yapar diye gittim. Saat 19:00-05:00 arası yemli denedim. Ha şimdi yapti yapacak diye bekleye bekleye gece 3te yağan yağmura yakalandım. O kadar saat beklememe ragmen gece 02:30 civarında 1 adet istavrit geldi. Böyle berbat bir sezon görmedim. :( :(

cemalettin

Aktif Üye
Adı
cemalettin
yeşilyurt taraflarında kimsenin balık aldığını görmedim bugün 15 - 18 saatleri arası, yemli atanlara sordum varmı balık diye, günde tek tük çiinekop alıyoruz boyları sarıkanata yakın dedi, sıfır balıkla döndüm.

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yeşilyurt taraflarında kimsenin balık aldığını görmedim bugün 15 - 18 saatleri arası, yemli atanlara sordum varmı balık diye, günde tek tük çiinekop alıyoruz boyları sarıkanata yakın dedi, sıfır balıkla döndüm.
50 kişi olta atıyorsa 1 kişi çinekop alıyor. Kulaktan kulağa o çinekop, sarıkanat lüfer ve hatta kofana oluyor. :D :D

BALIKCI19851985

Aktif Üye
Merhaba ,

Bir çok şey yazdım hepsini sildim.Balıksız geçen bir haftanın ardından tek cümlede verilebilecek en güzel mesaj ''Toplum olarak ne ekersek onu biçiyoruz.''

teşekkürler

scorpion26

Daimi Üye
O civardan spin ile pek umutlu olmamak lazım. Yakın olması sebebi ile bende çok denedim ama maalesef olmuyor. Olursada büyük süpriz olur.

cemalettin

Aktif Üye
Adı
cemalettin
Merhaba ,

Bir çok şey yazdım hepsini sildim.Balıksız geçen bir haftanın ardından tek cümlede verilebilecek en güzel mesaj ''Toplum olarak ne ekersek onu biçiyoruz.''

teşekkürler
ektiğimizi biçmiyoruz , aç gözlülerden kalanları bulmaya çalışıyouz :(